Oproep: ben je zwanger en houd je van lekker eten…

In Oh baby! laat Denise Kortlever zien hoe je tijdens je zwangerschap – én nog heel lang daarna – gevarieerd, makkelijk, gezond en vooral waanzinnig lekker kunt blijven eten. Wij zoeken iemand die in naam van WENDY lekkere hapjes komt eten en verslag wilt doen van dit geweldige event!

WENDY reporter voor één dag

Van snelle maaltijdsalades die goed zijn voor jezelf en je baby tot zalige éénpersoons triple chocolate cookies voor je zwangere cravings. Maar ook lichte powermeals voor als je last hebt van misselijkheid en – heel fijn – zwangerproof sushi, cocktails en filet américain. En wat dacht je van de ideale maaltijden om vast vooruit te koken voor in de drukke kraamtijd? Nee, geen lijstjes met dingen die je niet mag, maar juist heerlijke inspiratie om die 9 maanden zo smaakvol mogelijk door te komen.

Ben jij zwanger en lijkt het jou leuk om 2 oktober bij de perslunch van Oh baby! aanwezig te zijn? En voor ons verslag te doen en foto’s te maken van al het lekkere eten dat voorbij gaat komen? Stuur dan een mailtje naar: winactie@wendymultimedia.nl en wie weet ben jij dan wel aanwezig bij de perslunch van dit geweldige boek!

Ben je niet in gelegenheid naar de perslancering te komen, maar wel heel benieuwd naar het boek? Bekijk onze winactie!

Deel artikel

Ook interessant

Voeding
25 maart 2018

Havermout pannenkoeken

Brein
11 januari 2017

Weg met het taboe rondom depressie

Stress
19 september 2015

10x tips om direct te ontstressen

Advies Bewegen Gezond
11 september 2016

Floatfit: de nieuwste manier om fit te worden

Brein Gezond Lifestyle Stress Vrijheid & balans
19 juli 2018

5 tips voor een zelfverzekerd dagje strand

Bewegen Gezond
14 juni 2017

Waarom sporten je slimmer maakt

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!