5x originele ideeën voor jouw Instagram foto's

Wil jij je favoriete herinneringen niet alleen op social media posten, maar ook in je huiskamer zien? Dat kan. Wij geven daarom vijf leuke tips over wat jij allemaal kunt doen met jouw Instagram-foto’s. Ook leuk om cadeau te geven tijdens de feestdagen natuurlijk!

1. Aan de muur – Instawall

Instagram Instawall

Bij Instawall kun je op drie verschillende manieren jouw Instagram foto’s vereeuwigen. Je hebt de keuze uit een poster, een aluminium plaat (zie bovenstaande foto) of passe partout. Bij deze laatste zit er een lijst om negen Instagram-foto’s, op de andere producten kun je het aantal foto’s zelf bepalen, met een maximum tot 64 foto’s. Het werkt heel makkelijk: je kiest het product en kunt jouw foto’s zo in het frame slepen.

2. Instagram display – DIY

instagram display

Life’s little moments heeft een geweldig idee dat we graag met jullie willen delen: foto’s die in een lijstje zijn opgehangen. Dit is ook een hele leuke diy, dus je kunt gelijk aan de slag!

Dit heb je nodig: een lijstje naar keuze, doorzichtig draad, nietjes of kleine schroefjes, kleine wasknijpertjes (te koop bij o.a. Xenox, Action en Hema) en natuurlijk jouw mooiste Instagram foto’s.

Zo ga je te werk: bevestig een aantal draden in de lengte van het lijstje aan de achterkant. Dit kun je doen met een nietje of kleine schroefjes waar je het draad omheen wikkelt. Print jouw foto’s en klip ze aan het draadje vast met de wasknijpertjes. Nu is jouw kunstwerkje helemaal af!

3. Tegeltjes en magneetjes – Imagesnap

Instagram magneetjes

Een ander heel leuk idee kan zijn om jouw Instagram-foto’s op tegeltjes te laten bedrukken. Via Imagesnap kun je de fijnste herinneringen op tegeltjes laten zetten. Je hebt zelfs verschillende keuzes qua formaat! Superleuk voor op koelkastdeur of een whiteboard.

4. Fotoboekje en zelfs stickers – Sticky9

Instagram fotoboekje

Bij Sticky9 maak je je eigen boekje met Instagram foto’s. Het boekje is vierkant, dus al jouw mooiste herinneringen passen er perfect in. Maak die van jou dus vandaag nog en geef het cadeau aan je goede vriend, vriendin of geliefde. Wil je er nog iets extra’s bij geven? Je kunt ook stickers laten maken. Deze kun je op vrijwel alle oppervlakten plakken. Ideaal voor het versieren van je laptop, een verjaardagskaart of je spiegel.

5. Op een andere manier aan de muur – Canvas Pop

Instagram canvas

Canvas Pop drukt jouw foto’s zo vanaf je Instagram op canvas. Geweldig! Het is al leuk om er één aan je muur te hangen, maar met een aantal van deze fotodoeken aan je muur ziet het er helemaal fantastisch uit.

Nog meer inspiratie voor een sprankelend interieur? Met deze tips geef je gelijk jouw hele interieur een geweldige boost.

 

Deel artikel

Lees ook


Stress
7 mei 2018

Ook van falen leert je kind


Brein Gezond
30 september 2017

Zo bereik je je doelen makkelijker


Gezond Koken Voeding
24 september 2016

Nieuw: No Fairytales bieten- en worteltortilla’s


Brein Opvoeding Winactie
29 oktober 2017

Mooi boek voor introverte mensen + WIN


Brein Gezond
11 maart 2018

Wat als je hooggevoelig bent?


Gezond Voeding
5 februari 2017

Zo maak je thee supergezond

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!