Preview uit de nieuwe WENDY: Wendy’s wondermiddelen

Over twee dagen verschijnt de nieuwe WENDY! En wij geven je nu al een fijn voorproefje. In de nieuwe WENDY lees je namelijk over de beautyrituelen, tovermiddelen en mooimakers van vrouwen-die-het-kunnen-weten.

 

Vrouwen die voor hun werk mooi moeten zijn, zowel van binnen als van buiten, zweren soms bij bepaalde beautyrituelen of mooimakers. In de nieuwe WENDY geeft Wendy van Dijk haar tien tips. En jij krijgt nu alvast één van haar beautytips!

Schermafbeelding 2016-03-15 om 10.23.33

 

Meer energie

Volgens Wendy is yoga de sleutel tot een leven vol energie. ‘Yoga is mijn grote liefde, al jaren. Het liefst ga ik elke dag, maar dat is onmogelijk met mijn agenda. Drie keer per week lukt meestal wel. Ik doe bikram-yoga in Amsterdam en absolute-yoga in Naarden. Bij de eerste gaat het om kracht, bij de tweede vooral om stretchen. Die combinatie vind ik lekker, nergens krijg je zo veel energie van. Als ik de hele dag repetities heb, helpt het me om tussendoor yoga-oefeningen te doen. Zo geef ik mezelf weer energie.’

Meer lezen?

De andere negen tips van Wendy, waaronder de gratis mooimaker en een wondermiddel, lees je in de nieuwe WENDY. Donderdag 17 maart 2016 ligt het magazine in de winkel!

Bron: Wendy Magazine
Beeld: Shutterstock

Deel artikel

Lees ook


Bewegen
18 april 2017

Wat gebeurt er als je kramp hebt en wat kun je er tegen doen?


Brein Gezond
11 maart 2018

Wat als je hooggevoelig bent?


Gezond Goed nieuws Voeding
20 mei 2016

Wijn, ideaal voor het voorkomen van hartpijn


Advies Bewegen Body & Mind Brein Gezond
16 oktober 2016

Het resultaat van elke dag yoga


Gezond
4 maart 2018

10 tips voor een goede nachtrust


Stress
13 december 2016

Weg met stress in 30 seconden

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!