Preview uit de nieuwe WENDY: Wendy’s wondermiddelen

Over twee dagen verschijnt de nieuwe WENDY! En wij geven je nu al een fijn voorproefje. In de nieuwe WENDY lees je namelijk over de beautyrituelen, tovermiddelen en mooimakers van vrouwen-die-het-kunnen-weten.

 

Vrouwen die voor hun werk mooi moeten zijn, zowel van binnen als van buiten, zweren soms bij bepaalde beautyrituelen of mooimakers. In de nieuwe WENDY geeft Wendy van Dijk haar tien tips. En jij krijgt nu alvast één van haar beautytips!

Schermafbeelding 2016-03-15 om 10.23.33

 

Meer energie

Volgens Wendy is yoga de sleutel tot een leven vol energie. ‘Yoga is mijn grote liefde, al jaren. Het liefst ga ik elke dag, maar dat is onmogelijk met mijn agenda. Drie keer per week lukt meestal wel. Ik doe bikram-yoga in Amsterdam en absolute-yoga in Naarden. Bij de eerste gaat het om kracht, bij de tweede vooral om stretchen. Die combinatie vind ik lekker, nergens krijg je zo veel energie van. Als ik de hele dag repetities heb, helpt het me om tussendoor yoga-oefeningen te doen. Zo geef ik mezelf weer energie.’

Meer lezen?

De andere negen tips van Wendy, waaronder de gratis mooimaker en een wondermiddel, lees je in de nieuwe WENDY. Donderdag 17 maart 2016 ligt het magazine in de winkel!

Bron: Wendy Magazine
Beeld: Shutterstock

Deel artikel

Lees ook


Gezond Liefde Opvoeding
10 november 2017

Dag van de Mantelzorg: Vera heeft een zorgintensieve dochter (5)


Brein
27 januari 2017

Haal het maximale uit jouw dag met deze tips


Gezond Koken Voeding
24 september 2016

Nieuw: No Fairytales bieten- en worteltortilla’s


Brein Gezond Goed nieuws
23 mei 2016

Goed nieuws: lezen maakt gelukkiger


Advies Body & Mind Gezond Voeding
11 juni 2016

Een watermeloen: altijd doen!


Advies Body & Mind Gezond
18 juni 2016

Ouder worden? Dit is het geheim

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!