Querine en haar familie hebben een tattoo van hun strandhuisje: ‘In de zomer komen wij hier bij elkaar’

Op het verhaal dat Wendy en haar broer Mike vertelden over hun tattoo kregen wij honderden reacties. De mooiste verhalen delen wij om de week met jullie. Deze keer: Querine liet samen met haar moeder, zusje en broertje een tattoo zetten over hun strandhuisje.

‘Drie jaar geleden hebben wij als gezin besloten om een tattoo te nemen. Mijn moeder Dominique (53), mijn zusje Soraya (20), broertje Hjalmar (19) en ik deden mee. Mijn vader niet, hij houdt niet zo van tattoos’, lacht Querine.

Ons strandhuisje: El Berberecho

Al is niet altijd iedereen thuis in de zomer komen wij altijd bij elkaar‘Wij kwamen al gauw op het idee dat wij een tattoo wilden met de naam van ons strandhuisje. In 2003 hebben mijn ouders deze gekocht en noemden het: El Berberecho. Een plek waar wij in de zomer met z’n allen samenkomen. Dit is echt een ultiem vakantiegevoel.

Wij stonden een jaar lang op de wachtlijst bij een tatoeëerder in Zeeland. Ik was van tevoren bang voor de pijn, maar ik ben er nu erg blij mee.

Ik heb de tattoo op mijn rechtervoet laten zetten, mijn moeder op haar linker onderarm, mijn zusje links op haar ribben en bij mijn broertje staat de tattoo op zijn rechterschouder. Wij hebben de tattoo allemaal net even anders. Het lettertype, een symbooltje…’

Familie tattoo

‘Waarom deze tattoo? Dit past echt bij ons. Het is al zo lang een deel van de familie. Niemand weet wat het betekent, dus eigenlijk is het echt leuk wanneer mensen vragen wat er staat. Ze zijn soms ook verbaasd dat wij een tattoo hebben van een strandhuisje. Wij zijn er in ieder geval echt blij mee.’

Schelpen

‘We hebben nog twee andere huisjes. Eentje met een Griekse naam en de andere met een Italiaanse naam. Deze verhuren wij. Het zijn alledrie schelpnamen, die je ook kunt terugvinden op het strand. Mijn vader heeft deze namen uit kookboeken gehaald’, lacht Querine.

Lang nagedacht over deze tattoo

‘We hebben er wel een tijdje over nagedacht of we ook echt een tattoo wilden laten zetten. We stonden een jaar op de wachtlijst dus konden we er ook een jaar over nadenken op welke plek we de tattoo wilden. Ik werk in de horeca en ik moest een plek hebben die ik kon verbergen wanneer het nodig is.

Mijn zusje Soraya heeft nog een tattoo laten zetten op haar enkel. Hjalmar wil nog wat op zijn arm en ik wil met mijn beste vriendinnen nog een kleine tattoo laten zetten. Mijn moeder had er al één op haar enkel. Het werkt blijkbaar echt verslavend’, lacht Querine.Al is niet altijd iedereen thuis in de zomer komen wij altijd bij elkaar

Wil jij ook je verhaal over je tattoo met ons delen? Mail naar online@wendymultimedia.nl en wie weet sta jij de volgende keer op WENDY online.

Deel artikel

Lees ook


Bewegen Gezond Magazine Vrijheid & balans
11 januari 2018

Doe als Wendy, naar buiten, sporten!


Brein Gezond
17 november 2016

Wat betekenen deze dromen?


Brein Gezond Stress
4 januari 2018

Last van een winterdip? Met deze 3 stappen voel je je snel beter!


Gezond lifestyle Magazine
27 september 2016

Liesbeth vertelt: langzaam blind en doof worden


Achter de schermen Bewegen Gezond Wendy
23 juli 2016

Olympisch leven na de topsport


Achter de schermen Gezond Voeding Wendy
26 juni 2016

Aardbeien-mocktail

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!