Dit wil je: sfeervolle en stijlvolle raambekleding

Mooie raambekleding maakt je huis rijker. Luxaflex, van oudsher bekend van de horizontale jaloezie met brede lamellen, biedt vele verschillende raamdecoraties die passen bij uiteenlopende woonstijlen. Zoals de nieuwe collectie vouwgordijnen genaamd Tijdloos wonen, waarmee Luxaflex een oplossing voor ieder interieur en elk budget brengt. Dus ook voor die van jou! Er is keuze uit meer dan 100 items die volledig aansluiten op de laatste woontrends en ze worden ook nog eens op maat gemaakt. Daarmee bieden ze jou bijzonder veel voordelen. Je kunt kiezen uit onwijs veel mooie printjes en functionele stoffen.

raambekleding

Wat wordt er nou eigenlijk bedoeld met functionele stoffen? Er is keuze uit gevoerd of ongevoerd zijde en linnen waarbij je kunt kiezen uit kleuren van velvet tot metallic. Ook zijn er stoffen met een akoestische en vlamvertragende werking. Oftewel, geluidsabsorberende stoffen die de klanken in het huis verbeteren. Een en al voordelen!

Van modern en strak tot romantisch en klassiek

De nieuwe collectie biedt een functionele basisoplossing met tijdloze stoffen passend bij ieder interieur. Van modern en strak tot een romantische en klassieke inrichting. Zo breng je meer flair in jouw woning. Want zeg nou zelf, mooie stoffen zorgen toch voor extra sfeer in je huis… we love it!

raambekleding

Wil jij meer informatie over deze collectie? Neem dan snel een kijkje op de website van Luxaflex. En wil jij ook dat heerlijke warme gevoel ervaren die deze sfeervolle collectie creëert in jouw woning? Breng dan snel een bezoek aan een plaatselijke Luxaflex showroom en ontdek hoe de verschillende kleuren en producten jouw kamer kunnen veranderen. Er is werkelijk waar een oplossing voor ieder raam. Zoek iets uit dat bij jou past! Van klassieke en elegante wittinten tot knalkleuren of trendy patronen. Luxaflex biedt eindeloze mogelijkheden.

Deel artikel

Ook interessant

Bewegen
14 mei 2017

Het achtvoudige pad van yoga

Bewegen Gezond
31 oktober 2017

Meer mannen op de yogamat

Gezond Lifestyle Voeding
9 januari 2018

Het ochtendritueel van Nyncke Beekhuyzen

Bewegen Gezond
6 oktober 2018

Voor meisjes als Hayley rennen we naar de maan!

Gezond Lifestyle Voeding
5 december 2016

5 dingen waar je volgens de wetenschap meteen blij van wordt

Bewegen
29 maart 2017

4 tips om regelmatig sporten vol te blijven houden

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!