Recept voor een heerlijke zeebaars

Zin in een Oosters gerecht? Herman kwam in WENDY magazine #4 met een heerlijk recept van zijn vriend Kevin Fan. Kevin is de zoon van een oude Chinese keukenmeester, die Herman goed kende. Wij geven je het recept van Kevin om een overheerlijke zeebaars klaar te maken.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 250 gram zeebaars
  • Paksoi
  • 3 verschillende paddestoelen
  • Chinese bosui
  • Olie
  • Gemberolie
  • Zeezout
  • Kikkoman soja

Aan de slag

  1. Snijd de zeebaars in kleine filetjes
  2. Pocheer de filetjes
  3. Leg de filetjes gemengd met gemberolie op gewassen paksoi
  4. Voeg zeezout toe
  5. Snijd 3 verschillende paddenstoelen en leg ze rauw op de vis
  6. Stoom het geheel 3 tot 4 minuten
  7. Warm intussen de olie op tot het gaat roken en doe gesneden Chinese bosui erdoorheen
  8. Klaar met stomen: besprenkel de vis met de bosui-olie én Kikkoman-soja

Eet smakelijk!

>> Meer recepten van Herman

 Beeld: Beenda van Leeuwen
Deel artikel

Ook interessant

Bewegen Gezond
24 juli 2017

Waarom veel zitten zo slecht voor je is…

Gezond Vrijheid & balans
27 mei 2018

Met deze 7 aanpassingen in je slaapkamer verbeter je jouw nachtrust

Bewegen Gezond
30 juli 2017

Eén uur krachttraining per week is al genoeg…

Gezond Voeding
27 september 2017

Recept: soep van pompoen en rode linzen

Bewegen Body & Mind Gezond
28 september 2016

Waarom is goede sportkleding belangrijk?

Bewegen Gezond Wendy's Elftal
18 april 2018

2e training Wendy’s elftal: inclusief hardlopen op de hei

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!