Recept voor een heerlijke zeebaars

Zin in een Oosters gerecht? Herman kwam in WENDY magazine #4 met een heerlijk recept van zijn vriend Kevin Fan. Kevin is de zoon van een oude Chinese keukenmeester, die Herman goed kende. Wij geven je het recept van Kevin om een overheerlijke zeebaars klaar te maken.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 250 gram zeebaars
  • Paksoi
  • 3 verschillende paddestoelen
  • Chinese bosui
  • Olie
  • Gemberolie
  • Zeezout
  • Kikkoman soja

Aan de slag

  1. Snijd de zeebaars in kleine filetjes
  2. Pocheer de filetjes
  3. Leg de filetjes gemengd met gemberolie op gewassen paksoi
  4. Voeg zeezout toe
  5. Snijd 3 verschillende paddenstoelen en leg ze rauw op de vis
  6. Stoom het geheel 3 tot 4 minuten
  7. Warm intussen de olie op tot het gaat roken en doe gesneden Chinese bosui erdoorheen
  8. Klaar met stomen: besprenkel de vis met de bosui-olie én Kikkoman-soja

Eet smakelijk!

>> Meer recepten van Herman

 Beeld: Beenda van Leeuwen
Deel artikel

Ook leuk


Gezond Voeding
24 mei 2017

Lekker gezond: gevulde avocado’s met ei en zalm


Stress
5 januari 2017

Handig: een cursus zelfwaardering


Bewegen Body & Mind Gezond
7 november 2016

6x waarom sporten op maandag een must is


Gezond
15 januari 2017

4x recepten voor verse en gezonde thee


Bewegen Gezond Goed nieuws
15 juni 2016

Sporten hoeft maar één minuut te duren!


Bewegen Gezond
23 juni 2016

De sport die past bij jouw persoonlijkheid

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!