Recept voor een heerlijke zeebaars

Zin in een Oosters gerecht? Herman kwam in WENDY magazine #4 met een heerlijk recept van zijn vriend Kevin Fan. Kevin is de zoon van een oude Chinese keukenmeester, die Herman goed kende. Wij geven je het recept van Kevin om een overheerlijke zeebaars klaar te maken.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 250 gram zeebaars
  • Paksoi
  • 3 verschillende paddestoelen
  • Chinese bosui
  • Olie
  • Gemberolie
  • Zeezout
  • Kikkoman soja

Aan de slag

  1. Snijd de zeebaars in kleine filetjes
  2. Pocheer de filetjes
  3. Leg de filetjes gemengd met gemberolie op gewassen paksoi
  4. Voeg zeezout toe
  5. Snijd 3 verschillende paddenstoelen en leg ze rauw op de vis
  6. Stoom het geheel 3 tot 4 minuten
  7. Warm intussen de olie op tot het gaat roken en doe gesneden Chinese bosui erdoorheen
  8. Klaar met stomen: besprenkel de vis met de bosui-olie én Kikkoman-soja

Eet smakelijk!

>> Meer recepten van Herman

 Beeld: Beenda van Leeuwen
Deel artikel

Ook interessant

Bewegen Gezond Goed nieuws
21 april 2016

Leef langer met groene vingers

Bewegen Body & Mind Brein Gezond lifestyle
14 november 2016

Energetisch genezen: oefening voor meer levensvreugde

Doen Gezond Koken Voeding
19 april 2016

Koken met aanbiedingen: groene asperges met romige saus en gepofte aardappel

Stress
23 april 2015

Zo voorkom je vakantiestress op je werk

Brein
11 oktober 2017

Waarom tijd voor jezelf belangrijk is

Gezond Stress
10 april 2016

Haal dat nachtegaaltje in je naar boven

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!