Recept voor een heerlijke zeebaars

Zin in een Oosters gerecht? Herman kwam in WENDY magazine #4 met een heerlijk recept van zijn vriend Kevin Fan. Kevin is de zoon van een oude Chinese keukenmeester, die Herman goed kende. Wij geven je het recept van Kevin om een overheerlijke zeebaars klaar te maken.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 250 gram zeebaars
  • Paksoi
  • 3 verschillende paddestoelen
  • Chinese bosui
  • Olie
  • Gemberolie
  • Zeezout
  • Kikkoman soja

Aan de slag

  1. Snijd de zeebaars in kleine filetjes
  2. Pocheer de filetjes
  3. Leg de filetjes gemengd met gemberolie op gewassen paksoi
  4. Voeg zeezout toe
  5. Snijd 3 verschillende paddenstoelen en leg ze rauw op de vis
  6. Stoom het geheel 3 tot 4 minuten
  7. Warm intussen de olie op tot het gaat roken en doe gesneden Chinese bosui erdoorheen
  8. Klaar met stomen: besprenkel de vis met de bosui-olie én Kikkoman-soja

Eet smakelijk!

>> Meer recepten van Herman

 Beeld: Beenda van Leeuwen
Deel artikel

Ook leuk


Brein
18 februari 2017

Is er verschil tussen het mannelijk en het vrouwelijk brein?


Gezond Goed nieuws Voeding
25 juni 2016

Hooikoorts? Na dit drankje niet meer!


Bewegen
18 april 2017

Wat gebeurt er als je kramp hebt en wat kun je er tegen doen?


Achter de schermen Brein Gezond Magazine Wendy
1 juli 2016

In balans met WENDY#7


Bewegen Gezond
13 november 2016

Wat is beter: ’s ochtends of ’s avonds trainen?


Gezond Stress
12 augustus 2016

5x mentaal tot rust komen