Slechte slaper? Maak kans op het boek Waarom je niet slaapt en hoe het op te lossen

slechteslaper

Niet goed kunnen inslapen, te vroeg wakker worden, of uren wakker liggen. Slaapproblemen kunnen funest zijn op je functioneren. Dé deskundige op dit gebied is W. Chris Winter, neuroloog en ook wel bekend als de slaapfluisteraar. Zijn boek Waarom je niet slaapt en hoe het op te lossen is net uit en wij mogen 10 exemplaren weggeven!

Wie slecht slaapt, is daar de hele dag mee bezig. En dat is niet gek, want slapen is voor elk orgaan van belang. Het effect van een slechte nachtrust op onze concentratie en op ons humeur is direct merkbaar. Voor onszelf en voor onze omgeving. Eén doorwaakte nacht kunnen we wel aan, maar als slecht slapen aanhoudt, worden we moedeloos of wanhopig.

Volgens Winter is dat nergens voor nodig. Hij adviseert talloze bezorgde wakkerblijvers en prestatie gedreven atleten over slapen. Angst en zorgen zijn de grootste boosdoeners. Maar hoe zet je dat brein uit en hoe maak je je lichaam klaar voor slaap?

boek waarom je niet slaaptWinters boek Waarom je niet slaapt en hoe het op te lossen, geeft inzicht in het slaapmechanisme, praktische tips en onderstreept het belang van slapen. Maar bovenal stelt het boek gerust, en kan iedereen leren om weer rustig te slapen.

Winnen

Ben je een slechte slaper of weet je iemand in je omgeving die advies nodig heeft? Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de 10 exemplaren die we mogen weggeven. Mail naar winactie@wendymultimedia.nl o.v.v. Slechte slaper. Vergeet niet je adresgegevens te vermelden!

Deze actie loopt tot 1 mei 2017. Op deze prijsvraag gelden onze voorwaarden.

Waarom je niet slaapt en hoe het op te lossen, auteur W. Chris Winter, uitgeverij: Spectrum, €19,99.

Beeld: Shutterstock, Spectrum
Deel artikel

Lees ook


Body & Mind Brein Gezond
26 oktober 2016

8x de slechtste gewoonten voor je mentale gezondheid


Bewegen Geluk Geluksmomenten Gezond
23 augustus 2016

Deze 16 koppels gingen samen de strijd tegen overgewicht aan


Voeding
22 maart 2017

Recept: Thaise garnalencurry


Gezond Goed nieuws
3 mei 2016

Kruip vanavond maar eens vroeg onder de wol!


Gezond Stress
12 juni 2017

Waarom willen we zo graag applaus van anderen?


Advies Bewegen Body & Mind Gezond Goed nieuws
27 oktober 2016

11x zo kun jij vandaag nog gezond gaan leven!

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!