DISQ recept: South American chicken

Waarom kiezen voor een kant en klare maaltijd als je zelf ook in de keuken kan staan voor een lekker (gezond) recept?  Precies deze gedachte hadden de trainers van DISQ ook. Zij bundelden de krachten in één voor een speciaal receptenboek die volgens alle trainers van DISQ in een gezond eetpatroon passen. Lucky us, wij mogen weer een lekker recept met je delen uit dit boek. Vandaag het recept: South American chicken.

Wat heb je nodig?

🍀 ¼ citroen

🍀 ¼ limoen

🍀 ¼ blik tomaten saus

🍀 1 teen knoflook geperst

🍀 ½ theelepel Italiaanse kruiden

🍀 1 kipfilet

🍀 1 theelepel salsa saus

🍀 100 gram sla naar keuze

🍀 ½ cup zilvervliesrijst gekookt

Zo maak je het!

Pers het sap van de citroen en limoen uit in een kom, voeg alles toe behalve de kip en meng alles goed door. Hierna voeg je de kip toe en laat  je het 15 min in de koelkast marineren. Vervolgens grill of bak je de kip in een koekenpan/grillpan met alle marinade. (Let op, giet de marinade tijdens het gehele bak proces geleidelijk over de kip heen. Zo blijft de kip lekker mals! Een serveer tip: kip met de rijst en salsa.

WENDY’s Club

Doordat we niet iedereen een plekje in Wendy’s elftal kunnen geven, hebben wij WENDY’s Club opgericht. Het doel: jou in 6 maanden tijd, met behulp van je eigen personal trainer, fit of fitter maken!

Wendy is jullie voorgegaan. Zij heeft 14 jaar niet kunnen hardlopen. Totdat zij de trainers van DISQ ontmoette. Zij hebben haar met een gestructureerde trainingsmethode én een gebalanceerd voedingsplan geholpen om fitter te worden. Voordat Wendy startte had zij één doel. En dat was om binnen het half jaar een 10 kilometer te kunnen lopen. Zij zijn met haar gaan trainen om dit doel te behalen. En het is gelukt! Afgelopen januari heeft Wendy met succes de kwart marathon van Egmond gelopen.

Een personal trainer voor iedereen

Sinds Wendy traint met DISQ zit zij lekkerder in haar vel en voelt zij zich fitter. Zij gunt het jou ook om een gezonder en gelukkiger leven te leiden. Daarom is ons motto: een personal trainer voor iedereen!

Wat WENDY’s Club echt uniek maakt is de persoonlijke benadering tegen betaalbare prijs. Traditionele personal trainers zijn peperduur. Maar omdat je de workouts online volgt, bespaar je maximaal zonder de persoonlijke begeleiding mis te lopen. Daarnaast geeft het bijgeleverde e-book effectieve richtlijnen met voedingstips en recepten.

Wat is het WENDY’s Club Abonnement?

Met een WENDY’s Club Abonnement helpen de DISQ-personal trainers jou om binnen een half jaar fitter en gezonder te worden. Je start met een 21-dagen challenge waarin je iedere dag een workout van 10 minuten doet. Deze workout doe je met de DISQ-mobiele gym vanuit huis wanneer jou dat uitkomt. De trainers begeleiden jou middels een video die je vanaf je mobiel of computer kan volgen. Na de 21 dagen beslis je samen met je trainer welk traject je ingaat. Blijf je regulier bewegen of ga je dit intensiveren door met de WENDY’s Club een hardloopwedstrijd te lopen.

Het WENDY’s Club Abonnement in het kort:

  • Online personal trainer voor 6 maanden
  • Dagelijks persoonlijk contact met je personal trainer via telefoon, What’s App of mail
  • Gratis DISQ-apparatuur t.w.v. €199
  • Toegang tot de DISQ Online Gym (+100 DISQ-workouts)
  • Bonus #1: 4 nummers van WENDY Magazine
  • Bonus #2: Het DISQ voedings-en recepten e-book

Nu met speciale korting, van €79,95 voor 59,95 p.m.

Stel je kortingscode veilig voor WENDY’s Club

Wil jij net als Wendy trainen met DISQ en je fitter, gezonder en gelukkiger voelen? Stel hier je kortingscode (met 25% korting) veilig voor WENDY’s Club!

Blok WENDY's Club

Deel artikel

Lees ook


Bewegen Gezond Voeding
25 januari 2018

5x wat je wel en beter niet kan eten voor je workout


Brein Gezond Goed nieuws
19 april 2016

Creatief met je sarcasme!


Bewegen Gezond
30 mei 2017

8 redenen om met yoga te beginnen


Gezond
31 maart 2017

Praten in je slaap: wat betekent dit?


Achter de schermen Bewegen Gezond Wendy
23 juli 2016

Olympisch leven na de topsport


Beauty Bewegen Gezond
23 oktober 2016

Dit zijn de beste kapsels voor tijdens het sporten

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!