Stofzuiger Hetty bestaat 10 jaar!

De leuke roze stofzuiger Hetty bestaat 10 jaar! Reden voor fabrikant Numatic om dit te vieren en wat is mooier dan dit samen te doen met een goed doel. Per verkochte stofzuiger van Hetty wordt er 10 euro gedoneerd aan Pink Ribbon. Een stichting die geld ophaalt voor het onderzoek naar borstkanker. 

Roze stofzuiger

In 2008 bracht Numatic haar roze stofzuiger op de stofzuigermarkt, genaamd Hetty! Zelfs in de eigen organisatie ontstond er even verwarring: ‘Wie wil er een roze stofzuiger’? Maar niets was minder waar. Na de lancering werd Hetty door vele hartelijk verwelkomd en in de harten gesloten. De leuke roze kleur sprak aan en het kleine maatje van de stofzuiger was erg prettig. De stofzuiger is nu, 10 jaar later, na de rode Henry-stofzuiger, het meest gekochte exemplaar!

Pink Ribbon

Nu bestaat Hetty 10 jaar en dit wordt gevierd met een mooie actie. Toen Hetty in 2008 werd gelanceerd gebeurde dit samen met een actie voor Pink Ribbon. Nu na 10 jaar wordt dit concept weer opgepakt. Van 1 augustus tot en met 31 oktober zal Numatic voor iedere verkochte Hetty-stofzuiger €10,- doneren aan Pink Ribbon. Een prachtige boodschap om het 10-jarig jubileum te vieren!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benieuwd naar deze leuke roze stofzuiger? Klik dan hier!

 

Deel artikel

Ook interessant

Voeding
8 januari 2017

Lekker snacken zonder je schuldig te voelen

Brein Gezond
21 september 2017

5x zo val je makkelijker in slaap

Advies Body & Mind Gezond Voeding
28 juli 2016

Lukt het jou om 2 liter water per dag te drinken?

Gezond Stress
4 december 2017

Waarom ik niet zo succesvol ben als mensen denken

Gezond
4 juli 2017

Waarom je niet afvalt: 6 hormonen die je figuur beïnvloeden

Brein Gezond Opvoeding
8 januari 2018

2018: het jaar van balans, balans en nog eens balans

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!