Stoptober vlog: Corette gaat de uitdaging aan!

Van 1 tot en met 28 oktober is het Stoptober en zullen deelnemers achtentwintig dagen lang (/hopelijk langer!) de sigaretten links laten liggen. Wendy is ambassadrice en zet zich hiermee in voor een gezonder leven. Wij zullen jullie gedurende deze periode bijstaan met tips & adviezen; jullie motiveren elkaar door jullie challenge op camera bij te houden. Zo helpen we elkaar een handje!

Stoptober vlog corette

“Ik rook al meer dan 30 jaar”

Corette (46) praat ons elke week bij over haar challenge en laat ons weten hoe zij het stoppen met roken ervaart. Ze komt uit Enschede en woont samen met -zoals ze het zelf zegt- “De twee leukste tieners van Nederland”. Ook is hond Jip onderdeel van dit knusse gezinnetje. “Ik rook al meer dan dertig jaar… Een pakje per dag! Dit is mijn eerste stoppoging en eigenlijk hoop ik ook dat dit meteen de laatste poging is. Ik heb mijn kinderen beloofd dan ik in 2016 zou gaan stoppen, en dat moment is nu dan ook echt aangebroken. Het enige wat ik niet hoop, is dat ik twintig kilo aan ga komen, haha! Daarom ben ik nu druk op zoek naar een goede sportoutfit, zodat ik mijn energie in sporten kwijt kan.”

Stuiterend door het huis

“Wat ik verwacht? Dat ik door het huis ga stuiteren, haha. Stel je voor, straks willen mijn kinderen en hond nog verhuizen… Ohja, en ik beloof: ik word geen ‘zeurende ex-roker’. Je weet wel: zo eentje die de hele tijd moppert dat rook stinkt. Ik ga er positief in! Mijn moeder had trouwens ook een leuke uitspraak: “Je gaat het toch niet van het vloeitje winnen?” En nee, dat gaat zéker niet gebeuren!”

Kijk mee naar het eerste blog van Corette.

 Hè, het gaat je lukken om die sigaretten te laten staan! Bekijk ook eens ons item met tips om te stoppen met roken voor wat extra motivatie. Houd ons de komende maand in de gaten voor nog meer mentale support. Heel veel succes!

Deel artikel

Ook interessant

Gezond Koken Voeding
24 september 2016

Nieuw: No Fairytales bieten- en worteltortilla’s

Lifestyle Voeding
1 september 2018

Dansende sterrenkokkin Miljuschka: wees slim met leftovers zoals zoete-aardappel!

Doen Gezond Koken Voeding
31 mei 2016

Koken met aanbiedingen: rauwe loempia’s met knakworst, mango en bleekselderij

Gezond Goed nieuws
9 april 2016

4 trucjes voor een nóg fijner weekend

Doen Gezond Koken Voeding
10 mei 2016

Gezonde ijsjes!

Bewegen Gezond Voeding
25 januari 2018

5x wat je wel en beter niet kan eten voor je workout

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!