Susan Smit over de liefde, lust en romantiek (+ win)

Susan Smit neemt je mee in de liefde, de lust en de romantiek. Een deel uit haar verhaal, ‘eerste verrukking’, uit WENDY #13.

Zijn haar was korter en krulde meer dan ze van hem gewend was. Misschien smeerde hij er nu wel wax of gel in, iets wat hij vroeger vertikte. Geen van zijn kleren had ze eerder gezien. Wonderlijk is dat, hoe een uiterlijke metamorfose kan voelen als een persoonlijke belediging. Het is een klap in je gezicht, een tastbaar bewijs dat zijn leven door is gegaan, misschien wel is verbeterd, zonder jou.

Ze zag weer voor zich hoe ze op een avond uit eten gingen. Terwijl de maaltijd werd opgediend, staarde hij haar aan. Hij leek niets anders te zien dan haar. Hij was verliefd op haar geworden, dat wist ze zeker. Vaak genoeg zijn er talloze vriendinnen en theorieën voor nodig om het gedrag van een man te analyseren, maar op avonden als die valt elke twijfel weg. De man tegenover haar was voor haar gevallen.

Pas op dat moment begon zij ook te vallen. Er was geen liefdesverklaring voor nodig om haar vermoeden te bevestigen. Zijn gevoelens voor haar vielen te lezen in zijn onvermoeibare aandacht als ze iets vertelde, zijn oplettende blik als ze zich omkleedde. Hij kon uitweiden over de glooiing van haar heupen, de rondte van haar billen, de kuiltjes erboven. Hij leek geen ander doel te hebben dan haar gade te slaan, te doorgronden en te bewieroken.

Alles wat ze deed in zijn bijzijn leek er meer toe te doen. Alles wat ze zei, kreeg extra gewicht. Er stond een volgspot op haar gericht die haar in een warm, helder licht hulde. De grond onder haar voeten was een toneel geworden.

 

WIN: 6x workshop Erotische verhalen schrijven met Susan Smit

Schrijfster Susan Smit staat, behalve om haar historische romans, ook bekend om haar erotische verhalen. Ze zijn te lezen in elke WENDY en in Susans bundel Zoals jij bemint.

Heb jij schrijfambities en wil je van Susan de fijne kneepjes van het schrijven van korte verhalen leren? En de kunst van erotica leren bedrijven?

Schuif dan, met vijf andere personen, aan bij Susan aan de keukentafel in haar huis in de Amsterdamse Jordaan en krijg hoogstpersoonlijk les van de schrijfster. In een dagdeel deelt ze haar ervaring en kennis, draagt ze voor uit haar eigen werk en andere erotica, en bespreekt ze je schrijfsels van die dag. Met koffie, thee en taart.

Wil je deze workshop winnen? We hebben zes plekken te vergeven. Stuur voor 1 juli een mail naar redactie@wendymultimedia.nl en omschrijf daarin waarom jij graag wilt aanschuiven bij Susan.
We houden je op de hoogte van onze winacties via onze nieuwsbrief.

Tekst: Susan Smit in WENDY #13
Beeld: Kee&Kee
Deel artikel

Ook leuk


Doen Gezond Koken Voeding
13 september 2016

Koken met aanbiedingen: Gevulde pita’s met vega-balletjes


Achter de schermen Gezond Voeding Wendy
26 juni 2016

Aardbeien-mocktail


Gezond Goed nieuws Voeding
5 juni 2016

Goed nieuws: minder somber door bepaalde voeding


Bewegen
27 februari 2017

De 5 bekendste yogavormen


Gezond
30 maart 2017

Eet eens vaker een tomaat (want ze zijn heel gezond)


Doen Gezond Koken Voeding
24 mei 2016

Gevulde omelet met rookworst, tuinbonen en tuinkers

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!