Tender: de Tinder voor als je honger hebt

screen2-1
Heb je geen inspiratie voor in de keuken vandaag en heb je alle recepten op Wendy Online inmiddels geprobeerd? Dan is de Tender wellicht je nieuwe culinaire lievelings-app!

Tender… dat klinkt een beetje (ontzettend) als Tinder. Da’s niet zonder reden, want in wezen werkt het ook hetzelfde. Je opent de app en registreert je eenmalig via Facebook óf je emailadres en een wachtwoord. Vervolgens kun je gaan filteren op recepten, zoals je op Tinder filtert op geslacht, leeftijd en afstand. Je filtert de type gerechten waar je zin in hebt en Tender doet de rest.

screen3

Vervolgens komen de meest lekkere recepten voorbij op je telefoonscherm. Swipe je naar links, dan gaat het recept linea recta de prullenbak in. Maar swipe je naar rechts, dan wordt het recept automatisch opgeslagen in jouw cookbook. Wanneer je uitgeswipet bent en een flinke verzameling recepten hebt opgebouwd, ga je naar je receptenmap toe en open je het recept waar je op dat moment zin in hebt. Tender download je helemaal gratis voor Android en iOS. Eet smakelijk!

screen44Ben je gek op het concept van Tinder en wil je meer swipen? Kijk dan ook eens naar de app Glance om festivalflirts op te doen.

Bron & beeld: Elite Daily
Deel artikel

Lees ook


Brein
13 februari 2017

Waarom oordelen we toch zo snel?


Gezond Goed nieuws
20 augustus 2016

Goed nieuws: wie leest, leeft langer


Brein Gezond Goed nieuws
11 mei 2016

Denk jij al positief?


Doen Gezond Koken Voeding
20 juli 2016

Drink jezelf gezond: Verse kruidenthee – lavendel & gember


Gezond Voeding
10 november 2016

Voeding met Viv: eetdagboek van Ellen Hoog


Gezond Goed nieuws
9 april 2016

4 trucjes voor een nóg fijner weekend

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!