Test: wat voor een type vriendin ben jij?

De afgelopen weken zijn WENDY en s.Oliver op zoek gegaan naar de puurste vriendschappen. Maar wat voor een vriendin ben jij eigenlijk? Ben jij de vriendin die graag dingen onderneemt en veel op pad is? Of ben jij de vriendin die het hygge-gevoel volledig omarmt en het liefst samen met je vriendin met een kop warme thee onder een dekentje kruipt op de bank om urenlang met elkaar te kletsen? Doe de test en ontdek wat voor een type vriendin jij bent!

Welk type vriendin ben jij? Doe de test!

1. In een vriendschap vind ik het belangrijk dat:

2. Ik hou van:

3. Ik communiceer graag:

4. Grenzen stellen:

5. Routine en structuur:

6. Vriendschap:

7. Alleen zijn:

8. Ik vind het belangrijk dat mijn vriendin:

9. Ik vind het lastig:

10. Mijn ontspanning is:

Deel artikel

Ook interessant

Bewegen
10 april 2017

Mark Tuitert: ‘Boek je te weinig resultaat? Met deze 5 tips lukt het wel!’

Advies Body & Mind Brein Gezond
30 oktober 2016

Dit zegt jouw beha over je persoonlijkheid

Stress
11 april 2017

Het complete interview van Wendy in Sophie in de mentale kreukels

Gezond Goed nieuws Voeding
3 augustus 2016

Met dit drankje haal je het meeste uit je work-out

Gezond Voeding
15 november 2017

Recept: lasagne van pompoen en courgette

Bewegen Gezond Goed nieuws
17 mei 2016

Hardlopen als geheugentrainer

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!