Test: wat voor een type vriendin ben jij?

De afgelopen weken zijn WENDY en s.Oliver op zoek gegaan naar de puurste vriendschappen. Maar wat voor een vriendin ben jij eigenlijk? Ben jij de vriendin die graag dingen onderneemt en veel op pad is? Of ben jij de vriendin die het hygge-gevoel volledig omarmt en het liefst samen met je vriendin met een kop warme thee onder een dekentje kruipt op de bank om urenlang met elkaar te kletsen? Doe de test en ontdek wat voor een type vriendin jij bent!

Welk type vriendin ben jij? Doe de test!

1. In een vriendschap vind ik het belangrijk dat:

2. Ik hou van:

3. Ik communiceer graag:

4. Grenzen stellen:

5. Routine en structuur:

6. Vriendschap:

7. Alleen zijn:

8. Ik vind het belangrijk dat mijn vriendin:

9. Ik vind het lastig:

10. Mijn ontspanning is:

Deel artikel

Lees ook


Advies Body & Mind Gezond Video gezond
3 september 2016

3x yoga-oefeningen tegen rugpijn


Gezond Magazine
27 november 2016

Zo zit je lekker in je huis


Gezond Voeding
30 augustus 2017

Recept: zalm crostini met avocado en grapefruit


Brein Gezond Stress
1 oktober 2017

Leer gemakkelijker ‘nee’ zeggen


Bewegen Gezond
23 juni 2016

De sport die past bij jouw persoonlijkheid


Bewegen Gezond
10 januari 2017

Zo vind je de perfecte hardloopschoenen

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!