Test: wat voor een type vriendin ben jij?

De afgelopen weken zijn WENDY en s.Oliver op zoek gegaan naar de puurste vriendschappen. Maar wat voor een vriendin ben jij eigenlijk? Ben jij de vriendin die graag dingen onderneemt en veel op pad is? Of ben jij de vriendin die het hygge-gevoel volledig omarmt en het liefst samen met je vriendin met een kop warme thee onder een dekentje kruipt op de bank om urenlang met elkaar te kletsen? Doe de test en ontdek wat voor een type vriendin jij bent!

Welk type vriendin ben jij? Doe de test!

1. In een vriendschap vind ik het belangrijk dat:

2. Ik hou van:

3. Ik communiceer graag:

4. Grenzen stellen:

5. Routine en structuur:

6. Vriendschap:

7. Alleen zijn:

8. Ik vind het belangrijk dat mijn vriendin:

9. Ik vind het lastig:

10. Mijn ontspanning is:

Deel artikel

Lees ook


Bewegen Gezond
14 februari 2016

De tips van de DISQ-trainers voor een gezond eetpatroon


Brein Gezond
10 september 2017

5 redenen waarom je genoeg moet slapen


Gezond Magazine
10 februari 2018

Nicolette: ‘Wees elke dag dankbaar dat je Happy en Healthy bent!’


Gezond Goed nieuws
22 april 2016

Oud worden doe je zó


Gezond Voeding
27 augustus 2016

De lekkerste mocktails voor tijdens deze zomerse dagen


Advies Body & Mind Gezond Video gezond
3 september 2016

3x yoga-oefeningen tegen rugpijn

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!