De trendkleur van dit najaar: okergeel!

Dé trendkleur voor jouw huis dit najaar is okergeel! Misschien is dit niet direct de eerste kleur die in jouw gedachte naar boven borrelt, want eerlijk is eerlijk, de kleur is nogal opvallend te noemen. Toch zijn wij blij dat dit een trend is geworden! De kleur zorgt er namelijk voor dat jouw huis wordt omgetoverd tot een warm herfsthuis. 

It’s all in the details

Het zijn de kleine details die jouw huis net dat warme gevoel geven. Dat is wat okergele accessoires doen met jouw huis. Denk aan kussens op de bank, een kleedje, een bijzettafeltje of mooie grote vazen voor op tafel. Dit geeft net een leuke touch up!

Meubels

Je moet het durven, maar het resultaat is geweldig. Okergele meubels zie je steeds vaker terug in interieurs. Een bank, eetkamerstoelen of lampen, tegenwoordig kan alles! Als je zorgt dat de rest van de meubels een wat meer neutrale kleur heeft dan spat een okergele bank er natuurlijk prachtig uit. Dit geeft een stijlvol effect.

Muren

Zelfs een okergele muur kan geweldig staan in jouw huis! Maar don’t overdo geel, het is belangrijk dat dit op de juiste manier wordt gecombineerd. Maak niet al je muren geel, maar doseer het. Okergeel kun je prachtig combineren met houten tafels of lichte tinten. Dit haalt het warme herfstgevoel naar binnen!

Benieuwd naar leuke musthaves voor jouw interieur? Lees het hier!

Deel artikel

Ook interessant

Do It Yourself Doen Gezond Koken Liefde Opvoeding
28 augustus 2016

5x een gezonde lunchtrommel voor de kinderen

Bewegen Gezond
18 november 2016

Het is weekend, tijd voor een full-body workout!

Bewegen Gezond
13 november 2018

De Oranje Leeuwinnen plaatsen zich voor het WK

Gezond Stress
14 september 2017

Deze trucs zorgen ervoor dat je stopt met piekeren

Bewegen Gezond
6 februari 2018

Laura Pels vertelt je hoe je 9 jaar jonger kunt worden door te sporten

Stress
8 november 2015

TED Talks: hoe je in stressvolle situaties rustig kan blijven

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!