Trotse Wendy tijdens eindmusical Sem

IMG_9614

Hallo, lieve WENDY-lezers! Lekker aan ’t genieten van het weer? Ik hoop van wel. Laten we die koude voorjaarsweken maar snel vergeten! Wat heb ik gister een geweldige avond gehad tijdens de eindmusical van Sem.

Sem speelde de rol van Lodewijk de kunsthandelaar in De dj draait door. En wat heeft ‘ie het goed gedaan!! Net als de rest van de klas. Ik ben zo trots! Na afloop werden alle groep 8’ers stuk voor stuk nog even naar voren geroepen en persoonlijk toegesproken. Meester Jan-Pieter en meester Erik in het bijzonder hebben er veel werk van gemaakt.

IMG_9613

Vandaag werd door alle kinderen van hun school De Terp een grote haag gemaakt waar iedereen onderdoor mocht lopen. Lizzy, die op dezelfde school zit en na de vakantie naar groep 2 gaat, moet haar grote broer op school missen. Ze was echt verdrietig, zo lief.

Vrijdag houden we het afscheidsfeest van groep 8 bij ons in onze tuin en gaan we er een knalfuif van maken. Dat moet wel lukken, gezien het een disco poolparty wordt (kan niet beter met dit weer). En daarna lekker zomervakantie, we gaan dan naar Ibiza en even echt genieten met elkaar.

Na de vakantie gaat Sem naar de middelbare school, waar hij met zijn vrienden naartoe zal fietsen. Gelukkig zitten er veel kinderen uit zijn klas bij hem op school, dus dat maakt de grote stap iets minder groot. Ik vind het een hele stap, maar heb de zomervakantie om aan het idee te wennen.

Fijne vakantie allemaal!

Liefs, Wendy

IMG_9611

IMG_9612

IMG_9615

Deel artikel

Ook leuk


Brein
19 december 2016

3 levenslessen van Oprah Winfrey


Bewegen
17 april 2017

Mark Tuitert geeft tips tegen hoofdpijn na het sporten


Brein Gezond Goed nieuws
18 mei 2016

Ben jij een intelligente piekeraar?


Advies Body & Mind Brein Gezond
15 augustus 2016

Met deze tips kan ook jij mindfulness vakantie vieren!


Stress
20 december 2015

Geen stress? Help een ander!


Gezond
1 mei 2017

Begin je dag gezond met deze 5 ochtendrituelen