Trotse Wendy tijdens eindmusical Sem

IMG_9614

Hallo, lieve WENDY-lezers! Lekker aan ’t genieten van het weer? Ik hoop van wel. Laten we die koude voorjaarsweken maar snel vergeten! Wat heb ik gister een geweldige avond gehad tijdens de eindmusical van Sem.

Sem speelde de rol van Lodewijk de kunsthandelaar in De dj draait door. En wat heeft ‘ie het goed gedaan!! Net als de rest van de klas. Ik ben zo trots! Na afloop werden alle groep 8’ers stuk voor stuk nog even naar voren geroepen en persoonlijk toegesproken. Meester Jan-Pieter en meester Erik in het bijzonder hebben er veel werk van gemaakt.

IMG_9613

Vandaag werd door alle kinderen van hun school De Terp een grote haag gemaakt waar iedereen onderdoor mocht lopen. Lizzy, die op dezelfde school zit en na de vakantie naar groep 2 gaat, moet haar grote broer op school missen. Ze was echt verdrietig, zo lief.

Vrijdag houden we het afscheidsfeest van groep 8 bij ons in onze tuin en gaan we er een knalfuif van maken. Dat moet wel lukken, gezien het een disco poolparty wordt (kan niet beter met dit weer). En daarna lekker zomervakantie, we gaan dan naar Ibiza en even echt genieten met elkaar.

Na de vakantie gaat Sem naar de middelbare school, waar hij met zijn vrienden naartoe zal fietsen. Gelukkig zitten er veel kinderen uit zijn klas bij hem op school, dus dat maakt de grote stap iets minder groot. Ik vind het een hele stap, maar heb de zomervakantie om aan het idee te wennen.

Fijne vakantie allemaal!

Liefs, Wendy

IMG_9611

IMG_9612

IMG_9615

Deel artikel

Lees ook


Brein Gezond Goed nieuws
7 mei 2016

Zonnestralen zorgen voor een 'warmer' humeur!


Brein Geluk Geluksmomenten Gezond lifestyle
28 juni 2016

De mooiste zonsondergangen


Geluk Gezond Liefde Persoonlijk Relatie Voeding
6 maart 2016

We kunnen toch vrienden blijven?


Stress
10 oktober 2017

Relax! Het hoeft allemaal niet perfect


Gezond Magazine
27 januari 2018

Recept: Turkse eieren in (kokos)yoghurt


Bewegen Body & Mind Brein Gezond
29 oktober 2016

8x zo heb je binnen no time weer bakken energie

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!