Trotse Wendy tijdens eindmusical Sem

IMG_9614

Hallo, lieve WENDY-lezers! Lekker aan ’t genieten van het weer? Ik hoop van wel. Laten we die koude voorjaarsweken maar snel vergeten! Wat heb ik gister een geweldige avond gehad tijdens de eindmusical van Sem.

Sem speelde de rol van Lodewijk de kunsthandelaar in De dj draait door. En wat heeft ‘ie het goed gedaan!! Net als de rest van de klas. Ik ben zo trots! Na afloop werden alle groep 8’ers stuk voor stuk nog even naar voren geroepen en persoonlijk toegesproken. Meester Jan-Pieter en meester Erik in het bijzonder hebben er veel werk van gemaakt.

IMG_9613

Vandaag werd door alle kinderen van hun school De Terp een grote haag gemaakt waar iedereen onderdoor mocht lopen. Lizzy, die op dezelfde school zit en na de vakantie naar groep 2 gaat, moet haar grote broer op school missen. Ze was echt verdrietig, zo lief.

Vrijdag houden we het afscheidsfeest van groep 8 bij ons in onze tuin en gaan we er een knalfuif van maken. Dat moet wel lukken, gezien het een disco poolparty wordt (kan niet beter met dit weer). En daarna lekker zomervakantie, we gaan dan naar Ibiza en even echt genieten met elkaar.

Na de vakantie gaat Sem naar de middelbare school, waar hij met zijn vrienden naartoe zal fietsen. Gelukkig zitten er veel kinderen uit zijn klas bij hem op school, dus dat maakt de grote stap iets minder groot. Ik vind het een hele stap, maar heb de zomervakantie om aan het idee te wennen.

Fijne vakantie allemaal!

Liefs, Wendy

IMG_9611

IMG_9612

IMG_9615

Deel artikel

Lees ook


Bewegen
14 maart 2017

De 3 positieve effecten van yoga en bodybalance


Gezond
11 maart 2017

Opgeblazen gevoel? Doe deze yoga-oefeningen!


Bewegen Gezond
30 mei 2017

8 redenen om met yoga te beginnen


Voeding
24 januari 2017

Recept van Mark Dakriet: banaan-havermoutpannenkoek


Achter de schermen Brein Gezond Magazine Wendy
1 juli 2016

In balans met WENDY#7


Stress Werk
5 maart 2015

Hoe je beter met je tijd omgaat

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!