Trouwen in de herfst: Zeg 'ja' in de natuur

Trouwen in de zomer klinkt heerlijk én is ook heerlijk, maar trouwen in de herfst is ook zo slecht nog niet! Prachtige kleuren in de natuur, niet heel koud, maar ook niet heel warm… Sounds perfect to us!trouwen in de herfst

Natuur

Wat de herfst met de natuur doet is prachtig. Je ziet overal oranje, bruine en rode blaadjes rond dwarrelen. Buiten is het dus prachtig, maar stel dat het regent.. Dan kom je liever niet buiten. Haal dan de prachtige herfst mee naar binnen! Versier de ruimte met onder andere blaadjes, dennenappels en pompoenen. Met deze decoraties creëer je een prachtige sfeervolle bruiloft.

Weer

De gemiddelde temperatuur in de herfst is rond de tien graden. ‘Oei, koud’ denk je vast. En ja, dat is inderdaad best koud. Maar op de dag van je bruiloft ben je zo druk bezig en totaal niet met je gedachte bij de temperatuur. En als je eenmaal binnen bent, dan krijgt iedereen het al snel warm met zoveel mensen. Zo slecht is het dus nog niet, die kou buiten. Én vergeet het niet, het kan ook nog zomaar twintig graden zijn in oktober. Duimen dus!

Trouwen in de herfst is goedkoper

Misschien ook wel een erg groot voordeel; trouwen in de herfst is goedkoper dan trouwen in de zomer bijvoorbeeld. Vooral als je je bruiloft in het buitenland viert. De vliegtickets voor familie en het verblijf zijn een stuk goedkoper dan in de zomer. En hoe goedkoper het is om te komen, hoe meer mensen waarschijnlijk bij die bruiloft aanwezig kunnen zijn. Ook heb je er in de herfst vaak geen last van dat genodigden op vakantie zijn.

Klinkt super, toch? Ben je toch nog niet overtuigd om te trouwen in de herfst? Misschien helpt dit wel: ‘Door deze foto’s wil iedereen een herfstbruiloft’.

Wat ook kan, is trouwen met kerst ‘Trouwen tussen de kerstbomen? Dat ziet er zo uit’! En lees ook ‘Wedding season: Zó kun je ook trouwen’.

Bron tekst: 17sounds, Mon et Mine
Bron beeld: Shutterstock

Deel artikel

Lees ook


Brein Gezond
20 augustus 2015

5x zo hou je je vakantiegevoel vast


Gezond Stress
10 april 2016

Haal dat nachtegaaltje in je naar boven


Bewegen Gezond
25 juni 2017

4x yoga op de leukste zomerfestivals


Gezond
26 maart 2017

Een goed idee, die zomertijd?


Doen Gezond Koken Voeding
16 september 2016

Guacamole dag: guacamole recept met een lekker zuurtje


Bewegen Gezond
16 augustus 2017

De 5 bekendste vormen van yoga en wat ze voor je doen

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!