Twee nieuwe columnisten voor WENDY!

Leuk nieuws! WENDY magazine heeft namelijk twee nieuwe columnisten. Niemand minder dan Freek Vonk en Susan Smit komen het team versterken!

 

Freek Vonk: ontdekking en verwondering

Dr. Freek Vonk is een bioloog en wetenschapper in hart en nieren. Daarnaast zijn zijn televisieprogramma’s Freek op safari en Freek in het wild mateloos populair bij volwassenen en kinderen. Binnenkort komt hij ook nog met een vierdelige documentaire Freek tegen de stropers. Freek weet alles van slangen en gif, en ontdekt bevlogen de wereld van de dieren. Hij neemt je in WENDY mee naar zijn waanzinnige wereld vol ontdekking, bewondering en verwondering.

Schermafbeelding 2016-03-16 om 14.24.55

 

Susan Smit: liefde en lust

Susan Smit schreef veertien boeken en brak door met Vloed en Gisele. Momenteel werkt ze aan een historische roman De eerste vrouw, over de Nederlandse acteur Lou Tellegen en de Amerikaanse operazangeres Geraldine Farrar, die een liefdespaar werden in Hollywood ten tijde van de stomme film. Dit boek verschijnt in september. Ze neemt je in WENDY mee naar de mooie én spannende wereld van liefde en lust. Dat is nog niet alles: Susan voert je ook nog in een kort verhaal mee naar de thema’s waarnaar we, al dan niet stiekem, blijven verlangen.

Schermafbeelding 2016-03-16 om 14.36.48

 

Beeld: Suzanne Rensink/ Televizier

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!