De leukste uitjes voor aankomend weekend – week 43

Wekelijks verzamelt Wendy Online de allerleukste uitjes voor het weekend. En ook deze week is er weer van alles te doen. Van film tot design en van jong tot oud.

1. Dutch Design Week

21683438884_fa85208b8b_o
Deze week staat Eindhoven in het teken van Dutch Design Week. De hele week kun je jezelf onderdompelen in de wereld van kunst, cultuur en heel veel design. De hele stad doet mee en er is meer dan ooit te beleven. Van exposities tot activiteiten en van lekker eten tot leuke designroutes. Hoewel de week al even bezig is, zal er ook zeker in het laatste weekend nog genoeg te doen zijn!

Dutch Design Week vindt plaats in Eindhoven en het programma loopt nog tot en met zondag 25 oktober 2015.

2. Cultuur aan Zee

Wil jij liever nog een dagje naar de zee? Ga dan naar Scheveningen en Den Haag dit weekend. In het kader van Cultuur aan Zee is er namelijk ontzettend veel te doen de komende dagen. Wil jij de herfstvakantie goed afsluiten, maak er dan een leuk uitje van en bezoek de verschillende evenementen. Van leuke activiteiten voor kinderen tot prachtige muziekvoorstellingen. Je vindt het allemaal dit weekend in Den Haag.

Het hele programma vind je hier. Cultuur aan Zee is een lopend project en voegt regelmatig nieuwe activiteiten aan haar programma toe.

3. I Nostri Ragazzi

Deze film is een vrije Italiaanse bewerking op de bestseller Het Diner van Herman Koch. Het verhaal volgt kinderarts Paolo, zijn vrouw Clara en hun zoon Michele. Paolo’s broer is advocaat en heeft een leuke tienerdochter (Benedetta) in dezelfde leeftijd als Michele. Op het eerste oog lijken de twee families alles te hebben en een gelukkig leven te leiden. Maar dan gebeurt er iets wat voor beide families desastreuze gevolgen heeft. Snel kijken dus!

I Nostri Ragazzi draait vanaf donderdag 22 oktober 2015 in de bioscoop.

4. Cinekid

Dit jaar is het alweer tijd voor de 29e editie van Cinekid Festival in Amsterdam. Op het grootste filmfestival voor de jeugd in Europa worden dit jaar zes nieuwe films vertoond in de categorie ‘Nu of Nooit!’. Op deze manier willen het Mediafonds en Zapp cultureel divers jeugddrama stimuleren bij kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud. Ook in het MediaLab is er voldoende te doen. Het festival is al even bezig, maar ook komend weekend kun je er terecht voor leuke activiteiten!

Het programma van Cinekid loopt nog tot en met zondag 1 november 2015 en vindt plaats in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Deel artikel

Lees ook


Stress
7 november 2016

Energetisch genezen: oefening tegen stress


Advies Bewegen Body & Mind Gezond Goed nieuws
27 oktober 2016

11x zo kun jij vandaag nog gezond gaan leven!


Gezond Voeding
31 mei 2017

Leesfeest: de ‘Healthy Sisters’ vielen samen 50 (!) kilo af


Bewegen Gezond
11 juni 2017

5x yoga bij (lage) rugpijn


Bewegen Body & Mind Gezond
28 september 2016

Waarom is goede sportkleding belangrijk?


Body & Mind Gezond
31 januari 2015

5 dingen die succesvolle mensen doen in de ochtend

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!