Uitwaaien op Ameland, dit zijn de hotspots

Heb je bijna vakantie en heb je zin om even helemaal tot rust te komen? Hoe leuk is het dan om even uit te waaien op het mooie Waddeneiland Ameland? In de vorige post kon je al lezen wat er te doen is op Vlieland, nu is het mooie Ameland aan de beurt. Wat zijn de must sees van dit Nederlandse eiland?

1) Relaxen bij het Strandhuys

Heb je zin om even lekker uit te waaien onder het genot van een hapje en drankje? Je kan ervoor kiezen om plaats te nemen in het restaurant, of voor het zonnige terras. Wij weten het wel! Naast dat je de lekkere beefburgers kan proeven, kan je natuurlijk ook gewoon voor een glas bubbels gaan.

Bron: het Strandhuys

2) Borrelen bij Beachclub the Sunset

Plof neer op één van de loungebanken op het terras en geniet van een uitgebreide lunch, lekkere hapjes, of huisgemaakte cocktails.

Bron: Beachclub the Sunset

3) Proeven bij Rixt

Grote ronde tafels, een open keuken en gedroogde hammen: Rixt is STOER! Alle gerechten zijn bedoeld om te delen en lekker te proeven. Je kunt naar hartenlust gerechten door elkaar bestellen en uiteraard zoveel of zo weinig als je wil. Alles is vers en wordt ‘a la minute’ bereid.

Bron: Rixt

4) Uit je comfortzone

Houd je van spanning en uitdaging? Hoe gaaf is het dan om te gaan skydiven? Er is genoeg te zien op Ameland!  Je springt samen met een ervaren instructeur uit het vliegtuig. Na een vrije val van 30 seconden opent je instructeur de 2 persoons-parachute en maak je een onvergetelijke rondvlucht boven Aameland.

Bron: Skydive Ameland

5) Ameland verkennen

Blijf je toch liever op de grond? Huur een fiets en verken het mooie Nederlandse eiland. Je ontdekt zo de mooiste plekjes en komt op lekken waar je nog niet eerder was geweest.

Bron: Wikipedia.nl

Deel artikel

Ook interessant

Advies Body & Mind Brein Gezond
26 september 2016

Energetisch genezen: energie als medicijn

Gezond Goed nieuws
20 augustus 2016

Goed nieuws: wie leest, leeft langer

Bewegen Gezond
31 oktober 2017

Meer mannen op de yogamat

Gezond
6 maart 2017

Zo makkelijk is mediteren (en het effect is enorm)

Gezond Voeding
15 augustus 2017

Dit is het beste tijdstip om te gaan ontbijten

Doen Gezond Koken Voeding
31 mei 2016

Koken met aanbiedingen: rauwe loempia’s met knakworst, mango en bleekselderij

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!