Vaderdag winactie: super easy ontbijtje op bed

Bij Vaderdag hoort natuurlijk een ontbijtje op bed. Liefst een lekker en voedzaam ontbijtje, zodat papa er de hele dag weer tegenaan kan. En hoe fijn is het als je er zelf niet eens eerder voor uit bed hoeft?

De dag beginnen met een goed ontbijt is super belangrijk. Het brengt je spijsvertering op gang en geeft je volop energie. Helaas grijpen we maar al te vaak ‘even snel’ iets makkelijks mee om te eten. En dat zijn vaak precies de producten die snel verteerbare koolhydraten, weinig vezels en veel slechte vetten bevatten. Oftewel: ‘lege’ calorieën waar je lijf niets aan heeft.

Gezond én makkelijk ontbijtje

Maar een makkelijk en snel ontbijtje is stiekem best fijn! Gelukkig zijn er altijd mensen die ook tegen dit ‘probleem’ aanlopen en een oplossing zoeken. Zo ook levensmiddelentechnoloog Andries Gort en voormalig koekjesfabrikant en ondernemer Jerry Hoogendoorn. Zij ontwikkelden samen een ontbijtreep waar alles in zit dat je nodig hebt om je dag de perfecte kick start te geven.

Doctor’s Orders

Al ruim vijfentwintig jaar gebruikt Andries dagelijks een door hem zelf samengestelde unieke volkorengranenmix als ontbijt. In de loop der jaren heeft hij de 100 procent natuurlijke samenstelling daarvan steeds verder verbeterd tot een ontbijt met een perfecte voedingswaarde. Deze mix vormt nu de basis voor de ontbijtrepen van DOCTOR’S ORDERS. Oftewel: Breakfast-in-a-bar.

Win een ontbijtje voor Vaderdag!

Mannen staan erom bekend dat ze dol zijn op gemak, maar stiekem worden wij vrouwen daar ook heel blij van! Dus helpen wij je een eindje op weg. De lekkere ontbijtrepen van Doctor’s Orders komen namelijk ook in een mooie giftbox. En speciaal voor Vaderdag mogen wij 10 van deze giftboxen weggeven.

Dus mail ons snel waarom jij de vader van je kids wilt verrassen met dit ontbijtje: winactie@wendymultimedia.nl

Deze actie loopt t/m 14 juni 2017
Deel artikel

Ook interessant

Doen Gezond Koken Voeding
20 april 2016

Voeding met Viv: eetdagboek van Jenny Smit

Advies Body & Mind Brein Gezond
8 november 2016

Vergeet schaapjes tellen, adem jezelf in slaap

Brein
3 februari 2017

7x waarom kritiek ontvangen een cadeautje is

Gezond Voeding
4 augustus 2017

8 tips om minder vaak te snacken uit verveling

Gezond Lifestyle Voeding
5 december 2016

5 dingen waar je volgens de wetenschap meteen blij van wordt

Body & Mind Brein Gezond
26 oktober 2016

8x de slechtste gewoonten voor je mentale gezondheid

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!