Het verhaal achter de tattoo van Wendy & Mike van Dijk


Uit liefde, om een verdrietige periode af te sluiten, of gewoon omdat je het mooi vindt. Er zijn talloze redenen om een tatoeage te laten zetten. Wat vertelt een tattoo over degene die ’m draagt?

In het nieuwste nummer van WENDY staat het interview met Wendy en haar broer Mike over de tattoo die ze allebei lieten zetten na het overlijden van hun vader. Een ontroerend verhaal, waarin ze vertellen over het verlies van hun vader, de dag dat de tattoo werd gezet op Ibiza en de betekenis van de tekens op hun onderarm. Wendy: ‘Ik had het hem verteld: “Papa, ik wil een tatoeage laten zetten, als eerbetoon aan jou. Vind je dat goed?” Hij was ontroerd: “Dat vind ik heel bijzonder. Nick heeft er een ritueel van gemaakt. Hij zette muziek op, stak wierook aan en heeft de tattoo met zo veel liefde gezet. Het was een enorm fijn gevoel. Toen het klaar was, zei Nick, zo lief: “Dit is mijn geschenk. Ik deed dit voor jou en je vader.” Ik zei tegen Mike: “Jongen, nu jij!”’

Lees het volledige interview in de WENDY 12, die nu verkrijgbaar is in de winkels.

Oproep: wat is het verhaal achter jouw tattoo?

Wendy over haar konijnWil jij ook je verhaal over je tattoo met ons delen? We plaatsen de mooiste verhalen in het blad en online! Mail naar [email protected] en wie weet sta jij de volgende keer in WENDY! 

Tekst: Robert Heukels
Fotografie: Moon Jansen