VIDEO: backstage bij de covershoot van WENDY Gezond

Aftellen geblazen! Vanaf morgen ligt de WENDY Gezond in de winkels! Wat dat betekent? Niet alleen dat je deze herfst heerlijk met de nieuwste WENDY op de bank kunt kruipen, maar ook dat je gezondheidslessen krijgt van onder andere Arie Boomsma en Rens Kroes.

Inderdaad. Deze editie van WENDY staat in het teken van gezondheid en is daarmee jouw perfecte ‘maatje’ tijdens de knusse en koude herfstweken. 

10-cover-hr

Ontroerende interviews

De nieuwe WENDY staat bomvol mooie verhalen en prachtige beelden. Zo nemen we een kijkje thuis bij Nicolette Kluijver, hebben we een ontroerend interview met Ferry, die de Bataclan aanslag overleefde en vertelt Jacqueline den Blijker over het gevecht tegen haar ziekte. Dit is overigens nog maar een kleine greep uit het geheel, maar zeker veelbelovend dus.

Backstage met Arie Boomsma

Voor nu hebben we een heerlijk backstage filmpje voor je, waarin we Arie Boomsma zien schitteren voor de covershoot. En ja, daar worden we heel erg vrolijk van. Leun lekker achterover en kijk met ons mee. Enjoy!

De interviews kun je vinden in de WENDY Gezond, die vanaf morgen -20 oktober- in de winkels ligt. Op WendyOnline.nl geven we de komende periode verschillende previews weg, Houd ons dus in de gaten.

Deel artikel

Lees ook


Stress
17 november 2016

Stress komt vaker voor bij moeders dan bij vaders


Geven & ontvangen Gezond Goed nieuws Magazine
19 juni 2016

Dankbaarheid voor een fijne nachtrust


Brein Gezond
27 augustus 2017

Neeke heeft een bipolaire stoornis: ‘Het was een puinzooi. Maar dat gaat nu echt beter’


Stress
30 januari 2017

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen?


Brein Gezond
21 november 2017

‘Laaggeletterdheid is niets om je voor te schamen’


Brein Gezond Opvoeding
20 november 2016

Tips voor ouders met gamende kinderen

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!