VIDEO: backstage bij de covershoot van WENDY Gezond

Aftellen geblazen! Vanaf morgen ligt de WENDY Gezond in de winkels! Wat dat betekent? Niet alleen dat je deze herfst heerlijk met de nieuwste WENDY op de bank kunt kruipen, maar ook dat je gezondheidslessen krijgt van onder andere Arie Boomsma en Rens Kroes.

Inderdaad. Deze editie van WENDY staat in het teken van gezondheid en is daarmee jouw perfecte ‘maatje’ tijdens de knusse en koude herfstweken. 

10-cover-hr

Ontroerende interviews

De nieuwe WENDY staat bomvol mooie verhalen en prachtige beelden. Zo nemen we een kijkje thuis bij Nicolette Kluijver, hebben we een ontroerend interview met Ferry, die de Bataclan aanslag overleefde en vertelt Jacqueline den Blijker over het gevecht tegen haar ziekte. Dit is overigens nog maar een kleine greep uit het geheel, maar zeker veelbelovend dus.

Backstage met Arie Boomsma

Voor nu hebben we een heerlijk backstage filmpje voor je, waarin we Arie Boomsma zien schitteren voor de covershoot. En ja, daar worden we heel erg vrolijk van. Leun lekker achterover en kijk met ons mee. Enjoy!

De interviews kun je vinden in de WENDY Gezond, die vanaf morgen -20 oktober- in de winkels ligt. Op WendyOnline.nl geven we de komende periode verschillende previews weg, Houd ons dus in de gaten.

Deel artikel

Lees ook


Doen Gezond Koken Voeding
6 juni 2016

Voeding met Viv: eetdagboek van Lonneke Nooteboom


Advies Gezond
13 april 2016

43 minuten rennen voor een kwart pizza?


Bewegen Vrijheid & balans
29 mei 2018

Dit zijn de leukste plekken om te DISQEN


Doen Gezond Koken Voeding
20 april 2016

Voeding met Viv: eetdagboek van Jenny Smit


Stress
19 maart 2018

Stress geeft je superkrachten, maar soms even niet


Bewegen Body & Mind Gezond
7 november 2016

6x waarom sporten op maandag een must is

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!