VIDEO: backstage bij de covershoot van WENDY Gezond

Aftellen geblazen! Vanaf morgen ligt de WENDY Gezond in de winkels! Wat dat betekent? Niet alleen dat je deze herfst heerlijk met de nieuwste WENDY op de bank kunt kruipen, maar ook dat je gezondheidslessen krijgt van onder andere Arie Boomsma en Rens Kroes.

Inderdaad. Deze editie van WENDY staat in het teken van gezondheid en is daarmee jouw perfecte ‘maatje’ tijdens de knusse en koude herfstweken. 

10-cover-hr

Ontroerende interviews

De nieuwe WENDY staat bomvol mooie verhalen en prachtige beelden. Zo nemen we een kijkje thuis bij Nicolette Kluijver, hebben we een ontroerend interview met Ferry, die de Bataclan aanslag overleefde en vertelt Jacqueline den Blijker over het gevecht tegen haar ziekte. Dit is overigens nog maar een kleine greep uit het geheel, maar zeker veelbelovend dus.

Backstage met Arie Boomsma

Voor nu hebben we een heerlijk backstage filmpje voor je, waarin we Arie Boomsma zien schitteren voor de covershoot. En ja, daar worden we heel erg vrolijk van. Leun lekker achterover en kijk met ons mee. Enjoy!

De interviews kun je vinden in de WENDY Gezond, die vanaf morgen -20 oktober- in de winkels ligt. Op WendyOnline.nl geven we de komende periode verschillende previews weg, Houd ons dus in de gaten.

Lees ook:
Shake it up!
Deel artikel

Lees ook


Gezond Liefde Magazine Relatie
14 oktober 2017

Waarom we juist wel seks moeten hebben


Bewegen
27 februari 2017

De 5 bekendste yogavormen


Gezond
22 juli 2017

8 manieren om slapend gewicht te verliezen


Bewegen Gezond
14 februari 2018

Gezond recept van DISQ: Chicken burger


Advies Bewegen Body & Mind Gezond
12 mei 2016

Samen sporter maakt je sterker


Advies Gezond
5 september 2016

Multifruit: met citroen kun je zoveel doen!

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!