VIDEO: backstage bij de covershoot van WENDY Gezond

Aftellen geblazen! Vanaf morgen ligt de WENDY Gezond in de winkels! Wat dat betekent? Niet alleen dat je deze herfst heerlijk met de nieuwste WENDY op de bank kunt kruipen, maar ook dat je gezondheidslessen krijgt van onder andere Arie Boomsma en Rens Kroes.

Inderdaad. Deze editie van WENDY staat in het teken van gezondheid en is daarmee jouw perfecte ‘maatje’ tijdens de knusse en koude herfstweken. 

10-cover-hr

Ontroerende interviews

De nieuwe WENDY staat bomvol mooie verhalen en prachtige beelden. Zo nemen we een kijkje thuis bij Nicolette Kluijver, hebben we een ontroerend interview met Ferry, die de Bataclan aanslag overleefde en vertelt Jacqueline den Blijker over het gevecht tegen haar ziekte. Dit is overigens nog maar een kleine greep uit het geheel, maar zeker veelbelovend dus.

Backstage met Arie Boomsma

Voor nu hebben we een heerlijk backstage filmpje voor je, waarin we Arie Boomsma zien schitteren voor de covershoot. En ja, daar worden we heel erg vrolijk van. Leun lekker achterover en kijk met ons mee. Enjoy!

De interviews kun je vinden in de WENDY Gezond, die vanaf morgen -20 oktober- in de winkels ligt. Op WendyOnline.nl geven we de komende periode verschillende previews weg, Houd ons dus in de gaten.

Deel artikel

Lees ook


Body & Mind Brein Gezond
15 oktober 2016

Zo krijg jij ook een sterke persoonlijkheid


Gezond Goed nieuws Voeding
24 juni 2016

Rode wijn voor een mooie haardos!


Brein Geluk Gezond
29 september 2016

7 kleine geluksboosters voor jou


Bewegen Gezond Goed nieuws
20 juni 2016

Internationale Yoga Dag 2016!


Gezond
12 mei 2017

9x houd hier rekening mee na 9 uur ’s avonds


Stress
19 januari 2016

Geen stress? Geen e-mail!

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!