VIDEO: backstage bij de covershoot van WENDY Gezond

Aftellen geblazen! Vanaf morgen ligt de WENDY Gezond in de winkels! Wat dat betekent? Niet alleen dat je deze herfst heerlijk met de nieuwste WENDY op de bank kunt kruipen, maar ook dat je gezondheidslessen krijgt van onder andere Arie Boomsma en Rens Kroes.

Inderdaad. Deze editie van WENDY staat in het teken van gezondheid en is daarmee jouw perfecte ‘maatje’ tijdens de knusse en koude herfstweken. 

10-cover-hr

Ontroerende interviews

De nieuwe WENDY staat bomvol mooie verhalen en prachtige beelden. Zo nemen we een kijkje thuis bij Nicolette Kluijver, hebben we een ontroerend interview met Ferry, die de Bataclan aanslag overleefde en vertelt Jacqueline den Blijker over het gevecht tegen haar ziekte. Dit is overigens nog maar een kleine greep uit het geheel, maar zeker veelbelovend dus.

Backstage met Arie Boomsma

Voor nu hebben we een heerlijk backstage filmpje voor je, waarin we Arie Boomsma zien schitteren voor de covershoot. En ja, daar worden we heel erg vrolijk van. Leun lekker achterover en kijk met ons mee. Enjoy!

De interviews kun je vinden in de WENDY Gezond, die vanaf morgen -20 oktober- in de winkels ligt. Op WendyOnline.nl geven we de komende periode verschillende previews weg, Houd ons dus in de gaten.

Deel artikel

Lees ook


Brein
3 februari 2017

7x waarom kritiek ontvangen een cadeautje is


Advies Body & Mind Gezond
22 augustus 2016

Breng rust en harmonie terug in huis met deze feng shui tips


Gezond
9 maart 2017

Vraag & antwoord healthcoach Laura Pels: Wat kost een personal trainer?


Brein Gezond Goed nieuws
19 april 2016

Creatief met je sarcasme!


Body & Mind Brein Gezond
4 september 2016

Vind je innerlijke rust tijdens de eerste Inner Peace Conference


Brein Geluk Geluksmomenten Gezond lifestyle
28 juni 2016

De mooiste zonsondergangen

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!