Bijzondere video: ode aan alle powervrouwen!

Advertorial

Vandaag willen we even een ode uitbrengen aan vrouwen. Natuurlijk, dit odemomentje is voor alle vrouwen van over de hele wereld! Toch willen we vandaag specifiek de schijnwerpers richten op vrouwen met bijzondere beroepen. Vrouwen die werken bij Defensie bijvoorbeeld. Want wie zegt dat werken bij Defensie alleen voor mannen is weggelegd?

Powervrouwen

Defensie staat bekend als een mannenwereld waar vrouwen niets te zoeken hebben. Als vrouwen vertellen dat ze hier graag zouden willen werken, dan wordt er door de omgeving vaak een beetje sceptisch gereageerd. Maar waarom eigenlijk? Wij vinden juist dat de vrouwen die deze stap nemen ontzettend dapper zijn; echte powervrouwen!

Een dagje meekijken…

Bijzonder is onderstaande video, waarin de ouders van Céline (loadmaster bij de Luchtmacht) een dagje meekijken bij een militaire training van hun dochter. Leuk detail: Céline zelf wist van niets, wat deze video in onze ogen nog mooier maakt. Deze video is het bewijs dat je juist trots mag zijn op je dochter, tante, moeder of welke vrouw dan ook, die besluit bij Defensie te gaan werken. Want wauw, Céline heeft eigenlijk een ontzettend gave baan. Niet gek dat haar ouders zo ontzettend trots zijn dus! Kijk mee en laat je inspireren.

Verhalen van Defensie-vrouwen

Ben je zelf nieuwsgierig geworden hoe het is om als vrouw (of man) bij Defensie te werken? Bijvoorbeeld een functie in de techniek, logistiek, zorg of misschien wel een gevechtsfunctie? Op werkenbijdefensie.nl/vrouw vind je onder andere verhalen van Defensie-vrouwen zelf. Laten we elke dag stilstaan bij de bijzondere taken die mannen én vrouwen verrichten binnen Defensie en trots op hun zijn. Samen staan we sterk!

Defensie zoekt mannen en vrouwen die willen werken aan vrede en veiligheid. Ga naar werkenbijdefensie.nl/vrouw voor meer informatie.

Deel artikel

Lees ook


Bewegen Gezond Voeding
5 november 2017

Mike van Dijk rent de New York Marathon voor Stichting Semmy


Advies Coach Stress
4 maart 2016

Druk? Leer van deze cursus tijdbesparen  (deel 1)


Brein Gezond Voeding
29 november 2016

7x effectieve tips om van je honger af te komen


Advies Gezond
13 mei 2016

Vrijdag de 13de: en natuurlijk is je koffie dan op …


Gezond
11 april 2018

7 keer happy hormones


Bewegen Gezond Goed nieuws
24 mei 2016

Nog een reden om te gaan sporten!

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!