Waarom je je fitter voelt met planten in huis

Heb jij snel last van hoofdpijn? Of slaap je slecht? Dit zou kunnen liggen aan de droge, zuurstofarme lucht die je thuis inademt. Hoe je dit oplost? Gewoon met planten!

Zuurstof in je huis

Doordat onze huizen tegenwoordig zo goed zijn geïsoleerd, is er vaak veel te weinig zuurstof in je huis en adem je hele droge lucht in. Hierdoor kun je last krijgen van hoofdpijn, slaapproblemen en longproblemen.

Voor een gezond klimaat in huis zijn de temperatuur, een goede luchtkwaliteit en voldoende daglicht erg belangrijk. Verder zijn goede ventilatie en planten heel belangrijk voor een gezond binnenklimaat.

Gezuiverde lucht

Niet alleen zorgen planten voor extra zuurstof in je huis, er zijn ook planten die een luchtzuiverende werking hebben. Deze planten zorgen voor schone lucht in huis of op kantoor.

Hoe? De luchtzuiverende planten nemen via hun bladeren schadelijke stoffen op uit de lucht. Daarna worden deze stoffen in de plant of de wortel opgeslagen en afgebroken. Ook dienen deze planten als natuurlijke luchtverfrissers, omdat ze onfrisse geuren afbreken. Een plant in huis is dus niet alleen gezellig, maar ook nog eens gezond!

Luchtzuiverende planten van Ogreen

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de planten van Ogreen hoog scoren op het gebied van vitaliteit en luchtzuiverende werking. De meeste planten zuiveren maar 1 of 2 vierkante meter, maar de planten van Ogreen zuiveren minimaal 10 vierkante meter en zelfs vaak 20 á 30 vierkante meter.

Ogreen planten kunnen alle chemische stoffen die in de lucht zweven opnemen, waardoor jij een stuk creatiever én productiever wordt.

Voel je fit met de planten van Ogreen

Winnen

Wij hebben goed nieuws! Wij mogen 5 Ogreen Green Thumb pakketten weggeven.

Een Ogreen Green Thumb pakket bestaat uit:

  • 1 Ogreen Hero
  • 1 Ogreen Icon
  • 1 Ogreen Vedette
  • 1 Ogreen Champ
  • Plant fuel

Wil jij kans maken op zo’n mooi groenpakket? Mail dan naar winactie@wendymultimedia.nl o.v.v. Ogreen. Vergeet niet je adresgegevens te mailen! Op deze prijsvraag zijn onze voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt tot 21 juni 2017.

Bron: Ogreen | Beeld: Ogreen

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!