Volg online de WENDY workshop Minder stress

Deadlines op je werk, zorgen dat iedereen op tijd naar school en werk gaat, files, te laat komen voor een afspraak. Het levert soms heel veel stress op. Zou jij willen leren om iets relaxter in het leven te staan? Meld je aan voor de online workshop ‘Minder stress’ die WENDY in samenwerking met stressdeskundige Suzan Kuijsten ontwikkelde.

De online workshop duurt vier weken. Gedurende die weken krijg je twaalf opdrachten en veel handige tips en tricks om meer grip te krijgen op je stress.

Wat krijg je tijdens de workshop?

  • Theorie met het boek Hollend voor je stress uit van Suzan Kuijsten, dat je ontvangt als je je voor de online workshop opgeeft.
  • Online 12 concrete opdrachten en tips die je gedurende 4 weken in praktijk gaat uitvoeren.

De online workshop kost € 34,95.

Meer over Suzan Kuijsten

De WENDY workshop is ontwikkeld in samenwerking met Suzan Kuijsten, een van de bekendste stressdeskundigen van Nederland. Met veel grappige anekdotes brengt Suzan het onderwerp stress tot leven en activeert ze mensen om met meer gemak door het leven te gaan.

Suzan is naast auteur en spreker ook coach en trainer van vele BN’ers en eigenaar van coachbureau THINKC®.

Weg stress met WENDY Workshop ‘Minder stress’

Zou jij willen leren om iets relaxter in het leven te staan? WENDY ontwikkelde in samenwerking met stressdeskundige Suzan Kuijsten een online workshop ‘Minder stress’. De workshop duurt vier weken.

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!