Waarom jouw partner de ware is

Waarom iemand voor jou de ware is kan natuurlijk erg verschillen. Maar over het algemeen zijn de volgende dingen toch wel erg belangrijk. Of niet soms?de wareHij/zij

..luistert

Hoe fijn is het, dat als jij een verhaal vertelt over een gebeurtenis, en je merkt dat je partner echt naar je luistert.

..stelt vragen

Luisteren is dus één ding, maar als je dan ook nog vragen krijgt, dan weet je zeker dat er interesse is in jou!

..denkt mee

Als je met een probleem zit dan kan je partner reageren met ‘Ja schat, dat is lastig voor je..’, maar wat we willen is dat je partner met je meedenkt en dat jullie samen een oplossing kunnen vinden.

..is aantrekkelijk

Aantrekkingskracht is enorm belangrijk in een relatie. Hoe meer jij je aangetrokken voelt, hoe leuker je iemand vindt.

..is grappig

Humor is voor veel mensen een vereiste in een relatie. Hoe heerlijk is het om samen met jouw liefde, jouw ware, in een deuk te liggen!

..lacht om jou

Dan kan je partner wel heel grappig zijn, maar misschien ben jij dat wel helemaal niet. Toch is het heel leuk en lief als je partner ook om jou lacht, als je af en toe toch wel grappig bent 😉

..is gek op hetzelfde eten

Eten maakt gelukkig! Toch? Samen koken, samen eten, samen jullie lievelingseten eten.

..doet (af en toe) wat jij wilt

Natuurlijk zijn jullie het niet altijd met elkaar eens over wat jullie willen doen. Jij wilt film kijken, maar je partner wil voetbal kijken. Door af en toe te doen wat de ander wil, voorkom je een hoop problemen.

..voelt als thuis

Je helemaal op je gemak voelen bij iemand. Het gevoel van een warme deken over je heen. Dan weet je, dit is de ware.

Er zijn zoveel redenen waarom jouw partner de ware kan zijn. Misschien is hij/zij juist wel een beetje gek en daarom de ware voor jou! Wij zijn benieuwd; waarom is jouw partner de ware voor jou? 

Bron beeld: Shutterstock

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!