Wat staat er in de nieuwste WENDY?

wendy magazine 13

In het nieuwe magazine van WENDY-Een zoektocht naar geluk ontketenen Wendy van Dijk en haar team een unieke actie door meer dan 200 prijzen en ervaringen weg te geven. Onder het motto ‘niet alleen praten en schrijven over geven en ontvangen, maar ook daadwerkelijk dóen’ geeft Wendy niet alleen zichzelf en haar man Erland weg, maar ook columnisten Susan Smit, Goedele Liekens en musicalster Vajen van den Bosch en veel meer onvergetelijke ervaringen en cadeaus.

De grote trekkers van het nieuwe nummer van WENDY zijn verder een zeer openhartig interview met Beau van Erven Dorens (die nieuws heeft!) en het sensationele debuut van model Kim Feenstra als fotograaf. En ook heeft Wendy zelf een bijzondere ontmoeting met Koningin Máxima…

Doorbraak Kim Feenstra

Ze was al finaliste in RTL’s Het Perfecte Plaatje, maar in de Lente-editie van WENDY breekt Kim Feenstra volledig door als fotograaf van een glossy magazine. De sexy en spannende manier waarop zij topacteurs als Waldemar Torenstra, Jeroen Spitzenberger, Angela Schijf, Benja Bruijning en Birgit Schuurman voor de camera verleidt, is van internationale klasse. Kim: ‘Fotografie geeft me iets heel moois; ik ontdek mijn passie, iets waar ik trots op kan zijn…Door het fotograferen leer ik zo veel over mezelf.’

Het resultaat van de shoots was zo rijk en verbluffend dat de redactie van WENDY besloot er liefst 26 pagina’s voor uit te trekken en daarmee het blad extra dik te maken. Over de oerkracht waarmee ze werkt: ‘Als al die drama’s in mijn leven er niet waren geweest, had ik nooit zo’n drive gehad.’ WENDY besloot onmiddellijk Kim Feenstra vast aan zich te binden.

Wendy & Beau

cover 13Wendy van Dijk trok zelf, hand in hand met de bloemrijke presentator, een dag door het Amsterdam van Beau van Erven Dorens en dat leidde uiteindelijk tot een typische Beau-actie die in het Vondelpark voor grote commotie zorgde. Wendy ontlokte Beau ook een primeur die deze week bekend zal worden. De presentator vertelde verder kwetsbaar en gevoelig over zijn grote doorbraak met The Amsterdam Project, zijn vaderschap, de bizarre avonturen in Beaufort en zijn ambities richting toekomst. ‘Nog tien jaar knallen, dan is het klaar.’

Quotes uit WENDY#13

‘Ze dachten allemaal dat ik gek was. Wat ik heb gedaan, is echt niet veilig.’ (Beau van Erven Dorens)

‘Ik zou graag de rivier af willen zakken in Alaska, grizzlyberen zien’ (Beau)

‘Even lucht, even wat ruimte. Dat was de tip van Máxima.’ (Wendy van Dijk)

‘Als tiener dacht ik wel dat ik gay was, dat leek me ook best leuk’ (Giel Beelen)

‘Als ik lesbisch was, zou ik proberen Anouk te versieren’ (Halina Reijn)

‘Ik ga dit podium missen’ (Freek Vonk neemt afscheid van WENDY)

‘Vergeet niet dat je billen hebt’ (styliste Manon Meijers)

‘Sammie vindt dat Katja en Thijs veel beter kunnen koken’ (topkok Freek van Noortwijk, de vriend van Katja Schuurman)

‘Ik wil reizen en fotograferen en later een groot huis met honden, kippen en heel veel kindjes en als ik kindjes krijg ga ik ook een biografie schrijven’ (Kim Feenstra)

‘In het begin van onze relatie kon Sophie zeggen: ik vond het super gister, maar vandaag weet ik het even niet. Baf.’ (Waldemar Torenstra)

‘Aan Bikram Yoga ben ik wel een beetje verslaafd; ik doe dat het liefst vijf keer per week’ (Angela Schijf)

Fotografie: Moon Jansen
Deel artikel

Lees ook


Bewegen Gezond
19 juni 2017

Mark Tuitert vertelt hoe je kunt blijven sporten op vakantie


Bewegen Gezond
23 mei 2017

4 redenen om regelmatig krachttraining te doen


Bewegen Body & Mind Brein Gezond
29 oktober 2016

8x zo heb je binnen no time weer bakken energie


Body & Mind Brein Gezond
16 oktober 2016

7 snelle tips om direct gelukkiger te worden


Brein Liefde Vriendschap
2 januari 2017

Deel 2: 7 tips om duidelijker je grenzen aan te geven


Gezond Stress Voeding
16 oktober 2017

Waarom bladgroente goed is tegen stress!

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!