Een weekend lang puur genieten

De vriendinnencampagne van WENDY was een groot succes: honderden vrouwen deelden voor de campagne hun pure vriendinnenfoto’s en bijzondere vriendschapsverhalen. Truda (38) won en kreeg daarom van het merk s.Oliver een prachtig weekend Maastricht, samen met haar vijf beste vriendinnen. ‘Ik haal zoveel geluk uit hun gezelschap.’

Truda: ‘Het mooiste moment van het hele weekend was tijdens het winkelen. Ik stapte het kleedhokje uit en zag daar vijf vrouwen staan van wie ik ontzettend veel hou. Allemaal straalden ze. Ze hadden plezier. Deze vrouwen zijn er altijd voor mij. Ik ben alleenstaande moeder van twee kinderen, van elf en veertien jaar oud. Dat is niet altijd makkelijk. Ze staan altijd achter en naast me.

Winnares wendy actie

Nieuwe Outfit inclusief make-up en styling

We doen vaak leuke dingen. We gaan stappen, lekker lunchen of gewoon thuis een wijntje drinken en kletsen. Maar zo’n mooi weekend, met al die luxe, dat kan ik ze zelf niet geven. Des te gelukkiger was ik dat ik dit gewonnen had en het met ze kon delen. We gingen chic uit eten bij Wycker Cabinet, we werden gestyled en kregen een gratis outfit van s.Oliver Fashion, inclusief sieraden. Een visagiste van VisAvie kwam ons opmaken en we sliepen in een huisje van Dormio Resort Maastricht -een pittoresk dorpje- inclusief bubbelbad en sauna. Ik genoot zelf, maar nog het meeste omdat al die lieve vrouwen om me heen ook genoten. Zij verdienden het, na alles wat ze voor mij hadden gedaan.

Ik zag de vriendinnenactie van WENDY en s.Oliver op Facebook voorbijkomen en dacht meteen: daar doe ik aan mee. Wendy vroeg om een bijzondere foto.
Die had ik wel. Een van mij en mijn vriendin Kim. Zij heeft heel donker haar, ik ben hoogblond. Het was een foto van ons van achteren, terwijl wij uitkeken over de knalblauwe zee, genomen tijdens een weekje Gran Canaria. Het had een ansichtkaart kunnen zijn. Als ik zou winnen, mocht ik vijf vrouwen meenemen voor een weekend Maastricht. Ik wist meteen wie dat moesten worden. Mijn moeder, mijn tante, twee goede vriendinnen en natuurlijk mijn beste vriendin Kim. Vrouwen van wie ik stuk voor stuk hou.

Bijzonder warme vriendschap

We zijn allemaal verschillend. Qua uiterlijk, qua karakter, qua levensstijl en ook qua leeftijd. Kim is bijvoorbeeld tien jaar jonger dan ik. We kenden elkaar al langer, omdat ik ook met haar moeder bevriend was. Zes jaar geleden kreeg dat contact opeens een diepere laag, toen ik ging scheiden. Op hetzelfde moment ging ook Kim door een donkere tijd. We hadden dat alleen kunnen verwerken, misschien was dat nog wel gelukt ook. Maar in plaats daarvan gingen we naar elkaar toe. We praatten urenlang over hoe we ons voelden. Als de een het niet meer zag zitten, was de ander er om te zeggen: “Kom op, jij kan dit. Jij gaat hier doorheen komen.” Dat was de basis voor een bijzondere vriendschap.

Een lach en een traan

We hebben tijdens ons weekendje Maastricht veel gelachen. Er waren ook mooie gesprekken. Over onze vriendschap en hoe belangrijk die voor me is. Mijn leven is fijner omdat zij er zijn. Niet alleen in praktische zin, omdat ze soms bijvoorbeeld op mijn kinderen passen of een bakje eten brengen wanneer ik ziek ben. Ook emotioneel. Ik haal zoveel geluk uit hun gezelschap.’

 

Deel artikel

Lees ook


Gezond
12 mei 2017

9x houd hier rekening mee na 9 uur ’s avonds


Gezond Goed nieuws Voeding
12 mei 2016

Proost! Een biertje per dag is goed voor je hart


Bewegen Gezond
21 juni 2017

7x voor deze yoga oefeningen hoef je je bed niet uit


Gezond
22 februari 2018

De beste health-festivals en events


Geven & ontvangen Gezond Goed nieuws Magazine
19 juni 2016

Dankbaarheid voor een fijne nachtrust


Bewegen Gezond
31 januari 2018

Met deze 3 trainingsvormen behaal je het beste resultaat

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!