WENDY #5 ligt nu in de winkel en dit zijn de highlights!

Fantastisch! De vijfde editie van WENDY ligt nú in de winkel! Het hele tijdschrift staat in het teken van ‘Samen vieren, samen zorgen’. Uiteraard staat ook deze uitgave weer vol met prachtige interviews en reportages. Lees snel verder als je wilt weten waarom jij deze WENDY vandaag nog in huis wilt halen!

cover-wendy-5

Uitgelichte onderwerpen

1. Martijn & Wendy: ze zijn al jaren het ideale duo voor de grote shows. Hij: de perfectionist met die ongeëvenaarde stem. Zij: een en al intuïtie. In een openhartig interview overzien Wendy van Dijk en Martijn Krabbé samen een jaar van zoeken naar geluk.

2. Monic Hendrickx & Sigrid ten Napel: al vier seizoenen lang spelen ze moeder en dochter van Walraven in de hitserie Penoza. Ook achter de schermen noemen ze elkaar ‘schatje’. De succesvolle actrices over intimiteit op de set, zoenen met niet-vriendjes en écht geluk.

3. Als Flikken Maastrichts Eva van Dongen (Angela Schijf) en moordvrouw Fenna Kremer (Wendy) elkaar treffen, verandert de wereld in één grote, betoverende James Bond-setting. Zo ook terug te zien in een prachtige beeldreportage.

4. We vroegen aan veertien Bekende Nederlanders: wat was jullie zoektocht naar geluk in 2015? En hebben jullie het geluk daadwerkelijk gevonden? Hun antwoorden vind je in WENDY 5.

5. Feestmaand december raast weer langs. Juist in een tijd waarin we veel uitgaven hebben, is geldmanagement heel belangrijk. Voor volwassenen én voor kinderen. Zit jij als ouder ook weleens met de handen in het haar? Lees in dit nummer tips over geld besparen.

6. Met vrouw Dany en zoons Daan (12) en Luuk (9) woont Jeroen van der Boom prachtig in Blaricum. Voor hem draait het leven eigenlijk maar om één ding: zijn familie. ‘Het liefst ben ik met mijn vrouw en kinderen. Met de poort dicht.’

De vijfde editie van WENDY ligt vanaf vandaag in de winkels en kost €5,95.

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!