Ik geef weg: mijn 1ste trouwjurk

Ga jij binnenkort trouwen? Heb jij altijd al gedroomd van een Vera Wang? Dan heb ik een heel bijzonder cadeau voor jou: mijn eerste bruidsjurk.

Ik ben op zoek naar iemand die ik heel blij kan maken. En daarom geef ik mijn eerste trouwjurk weg. Het verhaal is bekend. De jurk is nooit gedragen. En dat is zonde. Het verhaal van de jurk ligt inmiddels ver achter me. Nog steeds vind ik ‘m heel erg mooi, maar hij is niet meer voor mij. Door de yoga ben ik wat breder geworden, ik pas er ook niet meer in. Wat dat betreft: er moet wel een petieterig meisje in….Het is een XS.”

Het verhaal achter de jurk

De jurk is 12 jaar oud. Ik had er toen zo’n romantisch beeld bij. Dyanne Beekman en ik hadden een afspraak gemaakt bij Vera Wang in Londen. Vera Wang, dat was helemaal ‘het’, ik vond dat zo fantastisch. Dus wij naar London. Echt een leuke dag was het niet. Ik was kotsmisselijk, want zwanger van Sem. We gingen die winkel binnen en daar viel het romantische beeld al in duizend stukken. Die mensen hadden nul komma nul aandacht. We werden een zolderkamer ingeduwd, kregen nog geen koppie thee en binnen het uur stonden we alweer buiten. Dit had het ultieme meisjesmoment moeten zijn, dit is waar je altijd zo van droomt, daar waren we helemaal voor naar Londen gekomen! Uiteindelijk was het niet meer geweest dan een paar jurken passen en klaar!

Beeldschoon, maar niet voor mij

Dyanne had dé jurk uit het rek getrokken. Ik wist het meteen. Dit is ‘m. Als ik naar de jurk kijk: vind ik ‘m nog steeds beeldschoon, maar duidelijk niet meer voor mij. Het voelt heel erg als: die jurk was voor het meisje van toen en ik ben nu getrouwd als een vrouw in een eveneens práchtige jurk.

Stuur me jouw verhaal

Mijn jurk is op zoek naar een nieuwe eigenaresse. Heb jij interesse? Reageer dan hieronder en vertel waarom jij de juiste vrouw voor deze jurk bent. Wil je liever een email sturen? Dat kan ook: mail jouw verhaal naar mij. Uit alle reacties kiezen wij de mooiste verhalen en uiteindelijk diegene die wèl gaat trouwen in mijn jurk.

Liefs Wendy

Het is niet meer mogelijk om te reageren. De jurk is inmiddels als weggegeven aan een gelukkig bruid. Bekijk hier wie dat is geworden!

bruidsjurk-1219

In de uitzending van RTL Late Night van 11 december vertelde Wendy over haar nieuwe blad, online platform en de jurk! Bekijk de uitzending hier:

Deel artikel

Lees ook


Doen Gezond Koken Voeding
10 mei 2016

Gezonde ijsjes!


Voeding
19 april 2017

Recept: raw lavendel brownies met dadels, pecannoten en kokos


Stress
14 augustus 2016

7x stoppen met piekeren


Body & Mind Brein Doen Geluk Gezond Stress Voeding
17 februari 2018

Dit moet je echt weten…


Achter de schermen Advies Body & Mind Gezond Wendy
6 augustus 2016

Veilig zonnen, inclusief een perfecte tan!


Gezond
26 oktober 2017

Het idee achter de DrainBag voor vrouwen met borstkanker

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!