Ik geef weg: mijn 1ste trouwjurk

Ga jij binnenkort trouwen? Heb jij altijd al gedroomd van een Vera Wang? Dan heb ik een heel bijzonder cadeau voor jou: mijn eerste bruidsjurk.

Ik ben op zoek naar iemand die ik heel blij kan maken. En daarom geef ik mijn eerste trouwjurk weg. Het verhaal is bekend. De jurk is nooit gedragen. En dat is zonde. Het verhaal van de jurk ligt inmiddels ver achter me. Nog steeds vind ik ‘m heel erg mooi, maar hij is niet meer voor mij. Door de yoga ben ik wat breder geworden, ik pas er ook niet meer in. Wat dat betreft: er moet wel een petieterig meisje in….Het is een XS.”

Het verhaal achter de jurk

De jurk is 12 jaar oud. Ik had er toen zo’n romantisch beeld bij. Dyanne Beekman en ik hadden een afspraak gemaakt bij Vera Wang in Londen. Vera Wang, dat was helemaal ‘het’, ik vond dat zo fantastisch. Dus wij naar London. Echt een leuke dag was het niet. Ik was kotsmisselijk, want zwanger van Sem. We gingen die winkel binnen en daar viel het romantische beeld al in duizend stukken. Die mensen hadden nul komma nul aandacht. We werden een zolderkamer ingeduwd, kregen nog geen koppie thee en binnen het uur stonden we alweer buiten. Dit had het ultieme meisjesmoment moeten zijn, dit is waar je altijd zo van droomt, daar waren we helemaal voor naar Londen gekomen! Uiteindelijk was het niet meer geweest dan een paar jurken passen en klaar!

Beeldschoon, maar niet voor mij

Dyanne had dé jurk uit het rek getrokken. Ik wist het meteen. Dit is ‘m. Als ik naar de jurk kijk: vind ik ‘m nog steeds beeldschoon, maar duidelijk niet meer voor mij. Het voelt heel erg als: die jurk was voor het meisje van toen en ik ben nu getrouwd als een vrouw in een eveneens práchtige jurk.

Stuur me jouw verhaal

Mijn jurk is op zoek naar een nieuwe eigenaresse. Heb jij interesse? Reageer dan hieronder en vertel waarom jij de juiste vrouw voor deze jurk bent. Wil je liever een email sturen? Dat kan ook: mail jouw verhaal naar mij. Uit alle reacties kiezen wij de mooiste verhalen en uiteindelijk diegene die wèl gaat trouwen in mijn jurk.

Liefs Wendy

Het is niet meer mogelijk om te reageren. De jurk is inmiddels als weggegeven aan een gelukkig bruid. Bekijk hier wie dat is geworden!

bruidsjurk-1219

In de uitzending van RTL Late Night van 11 december vertelde Wendy over haar nieuwe blad, online platform en de jurk! Bekijk de uitzending hier:

Deel artikel

Lees ook


Bewegen Body & Mind Brein Gezond lifestyle
14 november 2016

Energetisch genezen: oefening voor meer levensvreugde


Bewegen Gezond Voeding
5 november 2017

Mike van Dijk rent de New York Marathon voor Stichting Semmy


Gezond
17 oktober 2017

Breng rust en harmonie terug in de slaapkamer met deze Feng Shui tips


Brein Gezond
7 oktober 2017

Slecht geslapen? Een powernap is de oplossing!


Brein Gezond
21 september 2017

5x zo val je makkelijker in slaap


Gezond Goed nieuws Voeding
12 mei 2016

Proost! Een biertje per dag is goed voor je hart

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!