Het complete interview van Wendy in Sophie in de mentale kreukels

wendy in sophie in de mentale kreukels

Voor haar programma Sophie in de mentale kreukels bezoekt Sophie Hilbrand in de aflevering van afgelopen 11 april een zeer drukbezette collega die ze zo benijdt: onze eigen Wendy. Want Sophie vraagt zich af: hoe doet Wendy het toch? Ze presenteert meerdere programma’s, acteert, heeft een eigen blad en niet te vergeten: een gezin…

Sophie werd bijna vijf jaar geleden getroffen door een burn-out. Iets waarvan ze dacht dat dat haar nooit zou overkomen. In Sophie in de mentale kreukels duikt ze in de wereld van alternatieve therapieën en mindfulness. En neemt ze tegelijkertijd ook haar eigen burn-out onder de loep.

Hoe gaat Wendy om met stress?

In haar programma interviewt Sophie drukbezette bekende Nederlanders om erachter te komen of die ook weleens zijn getroffen door een burn-out of last hebben van stress. Want hoe gaan zij daar nu mee om? In de aflevering van 11 april bezoekt Sophie Wendy op de redactie van haar magazine om te vragen hoe zij omgaat met haar drukke leven. Ze vertelt openhartig over haar moeilijke periodes. Bekijk het complete interview met Wendy:

Deel artikel

Lees ook


Bewegen Gezond
19 juli 2017

Last van de hitte? Ga sporten!


Gezond Voeding
31 juli 2017

Waarom we het zo moeilijk vinden om op maandag gezond te leven


Stress
31 januari 2015

Voortaan minder stress voor operatie


Advies Apps & Tech Gezond lifestyle
30 mei 2016

Slimme app spoort huidkanker op


Doen Gezond Koken Voeding
9 augustus 2016

Koken met aanbiedingen: Pizza met groene asperges en prosciutto


Brein Gezond
3 juli 2017

6x de handigste meditatie-apps van het moment

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!