Het complete interview van Wendy in Sophie in de mentale kreukels

wendy in sophie in de mentale kreukels

Voor haar programma Sophie in de mentale kreukels bezoekt Sophie Hilbrand in de aflevering van afgelopen 11 april een zeer drukbezette collega die ze zo benijdt: onze eigen Wendy. Want Sophie vraagt zich af: hoe doet Wendy het toch? Ze presenteert meerdere programma’s, acteert, heeft een eigen blad en niet te vergeten: een gezin…

Sophie werd bijna vijf jaar geleden getroffen door een burn-out. Iets waarvan ze dacht dat dat haar nooit zou overkomen. In Sophie in de mentale kreukels duikt ze in de wereld van alternatieve therapieën en mindfulness. En neemt ze tegelijkertijd ook haar eigen burn-out onder de loep.

Hoe gaat Wendy om met stress?

In haar programma interviewt Sophie drukbezette bekende Nederlanders om erachter te komen of die ook weleens zijn getroffen door een burn-out of last hebben van stress. Want hoe gaan zij daar nu mee om? In de aflevering van 11 april bezoekt Sophie Wendy op de redactie van haar magazine om te vragen hoe zij omgaat met haar drukke leven. Ze vertelt openhartig over haar moeilijke periodes. Bekijk het complete interview met Wendy:

Deel artikel

Ook leuk


Body & Mind Brein Gezond
15 oktober 2016

Zo krijg jij ook een sterke persoonlijkheid


Advies Gezond lifestyle
8 augustus 2016

Ook zo'n last van muggen? 7 tips tegen jeuk


Gezond
13 februari 2017

Vijf tips voor meer beweging van Mark Tuitert


Advies Body & Mind Brein Gezond
15 september 2016

De geheimen van zintuiglijke meditatie


Bewegen Gezond
8 februari 2017

8 redenen waarom yoga goed voor je is


Voeding
15 mei 2017

Moederdag ontbijtreceptjes

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!