WENDY & TMG ontwikkelen compleet uitgeefplatform

Wendy van Dijk en Telegraaf Media Groep (TMG) gaan met volle kracht het initiatief ‘WENDY-Een zoektocht naar geluk’ verder ontwikkelen. Het zal niet alleen een voortzetting zijn van het initiatief dat Wendy van Dijk een jaar geleden met haar magazine WENDY ontketende, er zal ook een verbreding naar een compleet uitgeefplatform plaatsvinden.

 Foto-Wendy

Specials & online

Wendy van Dijk: “Door het succes van onze zoektocht naar geluk en de zeer positieve reacties van zowel de lezers als de adverteerders hebben we besloten het initiatief op volle kracht voort te zetten en uit te breiden. Daar heb ik ontzettend veel zin in. Ik ben blij dat we nu met de kennis en ervaring van TMG nieuwe stappen kunnen zetten. We gaan, zoals aangekondigd, van 4 naar 6 nummers per jaar in 2016, en we maken daarnaast een prachtige Moederdagspecial. Bovendien gaan we de titel ‘Wendy Gezond’ introduceren. Ook gaan we vanzelfsprekend door met Wendy online. Na een uitgebreide oriëntatie, hebben we voor TMG gekozen, omdat het bedrijf het meest brede idee ontwikkelde over de samenwerking en een indrukwekkende visie gaf op de toekomst. Mijn motivatie is om de thematiek ‘Geluk’ aan alle kanten uit te werken en dat kan perfect met TMG. Ze zien daar enorme mogelijkheden en die spreken ons erg aan.”

Harry de Wit, uitgeefdirecteur TMG Landelijke Media: “Wij kijken er naar uit samen met Wendy haar initiële succes verder te verdiepen. Dat doen we door onze journalistieke competenties in te zetten voor de doorontwikkeling en verbreding van de formule, maar ook door ons in te zetten voor werving van abonnees en adverteerders. Onze aanzienlijke kennis en ervaring op dat terrein zetten we met plezier in voor WENDY. We zijn bovendien goed in staat om, aanvullend op het bestaande platform, proposities te ontwikkelen op het gebied van bewegend beeld, radio of online thema televisie. En we kunnen onze eigen merken en ons grote bereik inzetten voor verdere activatie en distributie van het merk WENDY.”

Magazine

Het eerste nummer wat uit deze nieuwe samenwerking voortvloeit, komt 17 maart 2016 uit. In lijn met de ambitie van Wendy om de thematiek ‘zoektocht naar geluk’ het komende jaar nóg diepgravender uit te werken, is in dit eerste nummer de volle aandacht voor deze zoektocht gekoppeld aan het thema ‘Gezonder eten gelukkiger leven’. Als vanouds zal het magazine worden gebouwd op de vier belangrijke en vertrouwde sub-thema’s Liefde & Vriendschap, Vrijheid & Ambitie, Mooi & Gezond en Geven & Ontvangen. Wendy zelf zal als altijd een zeer actieve rol vervullen en verrassende interviews maken.

Team

De dagelijkse leiding van WENDY blijft in handen van hoofdredacteur Robert Heukels en art director Anneke Krull, die een jaar geleden het visuele concept van Wendy ontwierp. Dit team gaat samenwerken met TMG Natives de nieuwe custom publishing afdeling van TMG onder leiding van Mirjam Brinks.

Meer info? Klik hier.

Deel artikel

Lees ook


Bewegen Gezond
11 februari 2018

Hup, die (yoga)mat op!


Bewegen Brein Gezond Goed nieuws
27 juni 2016

Ultiem ontspannen


Bewegen
14 mei 2017

Het achtvoudige pad van yoga


Bewegen Gezond
24 juli 2017

Aaah, nog niet bikiniproof! Mark Tuitert geeft 5 last minute tips


Bewegen
27 februari 2017

De 5 bekendste yogavormen


Brein Gezond Lezen
11 oktober 2016

De voordelen van lezen

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!