Wendy zoekt een partner voor….

oproep wendy ik zoek

Even aandacht voor de liefde want: Wendy van Dijk zoekt een partner! Nee, niet voor zichzelf. ‘Nee joh, ik heb mijn handen al vol, thuis.’ ‘Maar,’ zo zegt ze zelf: ‘Ik heb zo veel lieve vrienden en vriendinnen van wie ik denk: ‘waaróm is dit geweldige exemplaar nou single, wanneer komt hij/zij eens iemand tegen met wie het keihard klikt?’ 

Dat gevoel heeft ze zeker met vijf toppers, drie fantastische vrouwen en twee geweldige mannen die -even voor de duidelijkheid-niet op zoek zijn, maar waarvan Wendy van Dijk zegt: ‘Ik ben op zoek naar een geschikte partner voor mijn te gekke vrienden, iemand die iets toevoegt aan hun nu al zeer gezellige bestaan.’ Wil jij weten om welke vijf vrienden het gaat? Waarschijnlijk ken je ze wel, zeker als je frequent de WENDY leest… Ze zijn te vinden in het magische, gloednieuwe ‘Turn your magic on’-nummer van WENDY!

 Interesse? Mail ons!

Wendy over haar konijn In WENDY #12, het nummer dat nu in de winkel ligt, kom je meer te weten!

Denk jij: ik ken iemand die geweldig matcht met een van die vijf vrienden of misschien denk je wel dat jij dat bent? Klim in de pen en mail jouw reactie naar redactie@wendymultimedia.nl 

.

Deel artikel