Wil jij ook getraind worden door Wendy's personal trainers?


 WENDY's DISQ Club Abonnement


Van €79,95 voor €59,95 

per maand (duur minimaal 6 maanden) WENDY's DISQ Club Abonnement in het kort: 

  •  Online Personal Training gedurende 6 maanden
  •  Persoonlijk contact met je personal trainer
  •  Gratis DISQ-apparatuur t.w.v. €199 (na 6 maanden is de DISQ jouw eigendom)
  •  Toegang tot de DISQ Online Gym (met verschillende workouts)
  •  Gezamenlijke trainingen met alle WENDY's Club leden
  •  Bonus #1: 4 nummers van WENDY Magazine
  •  Bonus #2: Het DISQ voedings-en recepten e-book 

Wat is WENDY's DISQ Club Abonnement?

Doordat we niet iedereen een plekje in Wendy's Elftal kunnen geven, hebben wij WENDY's DISQ Club opgericht. Het doel: jou in 6 maanden tijd, met behulp van je eigen personal trainer, fit of fitter maken!

Wat WENDY's DISQ Club echt uniek maakt is de persoonlijke benadering tegen betaalbare prijs. Traditionele personal trainers zijn peperduur. Maar omdat je de workouts online volgt, bespaar je maximaal zonder de persoonlijke begeleiding mis te lopen. 

Met een WENDY’s DISQ Club Abonnement helpen de DISQ-personal trainers jou, samen met Wendy, om binnen een half jaar fitter en gezonder te worden. Je start met een 21-dagen challenge waarin je iedere dag een workout van 10 minuten doet. Deze workout doe je met de DISQ-mobiele gym vanuit huis wanneer jou dat uitkomt. De trainers begeleiden jou middels een video die je vanaf je mobiel of computer kan volgen. 

Na de 21 dagen beslis je samen met je trainer welk traject je ingaat. Blijf je 10 minuten per dag trainen of ga je voor een ander doel door met de WENDY’s DISQ Club een hardloopwedstrijd te lopen.

"Ik wist niet dat je in 10 minuten zoveel spieren kon trainen. De verloren momenten van de dag, benut ik nu optimaal door te trainen. Dat scheelt mij weer een ritje naar de sportschool."

- Wendy van Dijk  

"Ik heb de ideale combinatie gevonden om mezelf fit te houden. De DISQ training zorgt ervoor dat mijn lijf sterk en strak blijft. De personal trainers van DISQ hebben mij zelfs in 6 maanden tijd fit gekregen en heb ik de marathon van New York gelopen!"

- Nicole Buch

"De DISQ is perfect voor mij omdat ik zelf de intensiviteit van de training kan bepalen. Sinds ik sport met DISQ voel ik me fitter, heb ik een betere conditie en meer kracht."

- Barbara Nanninga 

"Ik ben nog niet zo lang bezig met de DISQ, maar ik merk nu al verschil! Mijn kleren zitten losser, ik voel me fitter en slaap beter! Ik begin nu al verslaafd te raken aan de DISQ!"  

- Ruben Nicolai 

Hoe je de kortingscode kan verzilveren.

Stap #1


Klik op de oranje actieknop hieronder en vul je gegevens in. 

* We gaan zorgvuldig om met je gegevens.

Stap #2


Klik door naar de bestelpagina vanuit de email of bevestingspagina.

* Let op: je kortingscode is al verwerkt in het winkelmandje.

Stap #3


Rond de bestelling af met iDeal of andere vertrouwde betaal providers.


Veel gestelde vragen:

Q: Wanneer start mijn WENDY's DISQ Club abonnement?

A: Na je aanmelding krijg je een welkomsmail met meer informatie en volgen er 5 voorbereidingsdagen. Tijdens deze dagen wordt de DISQ naar je toe verzonden en ontvang je diverse mails hoe je je het beste kunt voorbereiden. Na je voorbereiding kan je de eerst volgende maandag beginnen met trainen.

Q: Ik ben totaal niet fit. Is dit erg?  

A: Nee. Je traint op je eigen tempo en we passen de intensiteit van de trainingen aan naar jouw fysieke conditie.

Q: Ik heb weinig tijd om te sporten is dit erg?  

A: Nee. Sterker nog, onze trainingsmethode is speciaal ontworpen voor mensen die weinig tijd hebben om te sporten. De workouts duren slechts 10 minuten per dag en je kan ze uitvoeren waar en wanneer jij dat wilt.

Q: Wat is de DISQ precies?  

A: De DISQ is een mobiel fitness apparaat. Je draagt een heupgordel met aan beide zijden weerstandsapparaten (DISQ's), het koord dat hieruit komt, wordt geleid via de enkelbanden en voegt weerstand toe aan elke beweging die je maakt. 

Q: Zit ik met het WENDY's DISQ Club Abonnement ergens aanvast?  

A: Nee, je neemt het WENDY's Club Abonnement voor een half jaar af. Daarna is het abonnement afgelopen. Uiteraard kun je het abonnement vrijwillig verlengen.