WIN: 2x OppoSuits kerstpak naar keuze (voor moeder en kind)

Wil jij samen met jouw kind indruk maken tijdens de kerstdagen? Kledingmerk OppoSuits heeft een gloednieuwe kerstcollectie, met diverse nieuwe feestelijke pakken voor dames, heren en sinds dit seizoen ook voor kinderen. Wij geven 2x een stijlvol (matchend) kerstpak voor moeder én kind weg!  

Foute ‘kersttrui-next-level’

We kennen de foute kersttrui nu al een tijdje, maar met een feestelijk kerstpak van OppoSuits ben je pas echt origineel! Je kan dit jaar in matchende outfits aan het kerstdiner verschijnen onder het motto twinning=winning; hét ingrediënt voor een unieke familiefoto! De pakken zijn ook ideaal voor bijvoorbeeld het kerstontbijt van de kinderen op school, of om de show te stelen tijdens een (bedrijfs)kerstfeest. En niet te vergeten: het is ook een superleuk idee voor een origineel kerstcadeau.

Verschillende designs

De kleurrijke pakken hebben allemaal een slim-fit design, zijn gevoerd en gemaakt van open gewoven, hoge kwaliteit stof. De pakken voor heren en kids bestaan uit een jasje, pantalon en stropdas en de vrouwenpakken bevatten een rok en een jasje. De kerstcollectie heeft pakken met de leukste kerst-prints, kijk hier uit welke fantastische prints je mag kiezen!

kerstpakken

WINNEN op woensdag

Wil je kans maken op een pak voor jou en je kind? Tag de gene die jij wel samen met haar zoon/dochter/neefje/nichtje aan het kerstdiner ziet zitten met zo’n pak. Reageer onder het bericht op onze social media-kanalen Facebook of Instagram. Wij mogen 2x een ‘koppel’ blij maken, dus doe mee!  

 

Deel artikel

Ook interessant

Body & Mind Brein Geluk Gezond
27 september 2016

Interessante weetjes over de optimist

Bewegen Body & Mind Gezond Goed nieuws
18 september 2016

4x zo wordt hardlopen net even een stukkie leuker

Advies Gezond Voeding
2 juni 2016

Glaasje muntthee? Ja, gezond!

Brein
11 januari 2017

Weg met het taboe rondom depressie

Gezond Goed nieuws
20 augustus 2016

Goed nieuws: wie leest, leeft langer

Advies Body & Mind Gezond
9 oktober 2016

Een fluweelzacht gezicht start bij een gezonde huid

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!