Winnen op Woensdag: D-Bottle Valentijn Limited Edition

Speciaal voor Valentijnsdag mogen wij deze keer 4x een limited edition set van D-Bottle weggeven. De D-Bottle is een hervulbare design rvs (water)fles welke dranken tot 24 uur koud houdt en tot 12 uur warm (BPA-vrij, condens-vrij en lekt niet). De fles voor elke gelegenheid! Of het nu water, koffie, thee, smoothie, gin-tonic of een wijntje is? D-Bottle houdt alle drankjes, soep of smoothies koud of warm. De ideale buddy voor in een mooie damestas, op kantoor, op het strand of om mee te nemen naar de yoga! 

Bijzondere missie

Als je bij D-bottle een waterfles koopt. Doneer je ook een waterfles aan een kansarmer kind.
“Buy one Give one”is de bijzondere missie van twee dames, Lara Melkert en Yvette Kloos, die hiermee ook willen bijdragen aan het reduceren van het gebruik van éénmalig plastic.

Lara en Yvette, twee vriendinnen die elkaar jaren geleden ontmoeten op Curacao, zijn een actie gestart tegen het groeiende probleem van plastic afval. Sinds half december verkopen zij de D-Bottle in Nederland en op Curacao; een herbuikbare designfles van roestvrijstaal.  Terwijl hun kinderen op de stranden van Curacao speelden zagen zij een toename van ernstige vervuiling. In het bijzonder plastic. De vriendinnen voelden de verantwoordelijkheid om op zoek te gaan naar een oplossing voor dit groeiende probleem. Zij hebben nog een bijzondere missie; bij elke D-Bottle die verkocht wordt, doneren zij een zelfde soort fles aan een kansarmer kind (school) op Curaçao.

D-Botlle heeft een speciale Valentine limited edition, glossy white (500 ml) met een rood hart. Wij schrijven jouw boodschap met een verwijderbare kalkstift in dit hart.

De set die jij voor jou en jouw valentijn kunt winnen bestaat uit de Valentine limited edition en de keuze uit; de sjieke midnight blue of de stoere matte black rubber finish. Aan jou de keuze! Deze twee flessen hebben een waarde van € 59,90.

WIN!

D-Bottle Limited Edition Valentijn

Wij mogen 4 setjes bestaande uit 2 D-Bottles weggeven. Like onze pagina en reageer onder onze social media-pagina’s Instagram en Facebook waarom jij dit pakket wilt winnen.

Deel artikel

Ook interessant

Gezond Koken Voeding
7 maart 2018

Healthy meatballs volgens DISQ

Brein
19 december 2016

3 levenslessen van Oprah Winfrey

Advies Bewegen Body & Mind Gezond
13 april 2016

Dit is wat een avondje sporten met je doet!

Doen Gezond Koken Voeding
14 juni 2016

Koken met aanbiedingen: Singaporese laksa met bloemkoolroosjes en aspergetips

Gezond
31 maart 2017

Praten in je slaap: wat betekent dit?

Gezond
11 april 2018

6 voordelen van een digitale detox

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!