WIN een door Wendy en Estavana gesigneerde handbal!

Handbalster Estavana Polman werd door Wendy geïnterviewd voor de Happy & Health-editie van WENDY. Ze vertelt onder andere over gezondheid, liefde en natuurlijk over handbal! Ben jij net zo gek van handbal als Estavana? Wij mogen 7 x een gesigneerde (door Wendy en Estavana) handbal weggeven uit de fotoshoot! 

De fotoshoot

Het nieuwe magazine staat vol met tips en interviews over een healthy lifestyle. In de fotoshoot met Estavana worden de handballen (die wij mogen weggeven) goed uitgetest. Wendy en Estavana oefenen samen de sprongworp, Estavana laat de bal draaien op haar vinger… Ze zijn goedgekeurd! De handballen zijn klein en dus perfect om met snelheid te gooien. Verder zijn de handballen in verschillende kleuren en bevatten ze natuurlijk een handtekening van de twee sportievelingen.

handbal

WIN!

Wil jij één van de 7 mooie handballen winnen? Ga jij er zelf mee sporten of bewaar je hem met trots in de kast? Reageer onder onze social media-kanalen Facebook en Instagram waarom jij zo’n gesigneerde handbal moet hebben (en like ook even onze social media-kanalen) en wie weet krijg jij zo’n mooie bal opgestuurd.

 

Deel artikel

Ook interessant

Brein Gezond Lifestyle
11 april 2016

Een zee van verlichting

Bewegen Gezond
28 mei 2017

5 (on)waarheden over yoga, alle mythes op een rij

Brein Gezond
22 juli 2017

Hierom klinkt jouw stem anders dan je ‘m zelf hoort…

Brein Vrijheid & balans
11 december 2016

De do's en don'ts van lijstjes

Gezond Voeding Vrijheid & balans
29 mei 2018

Recept: Big egg volgens het DISQ e-book

Bewegen Gezond
7 februari 2018

DISQ: De belangrijkste trainingselementen

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!