WIN een door Wendy en Estavana gesigneerde handbal!

Handbalster Estavana Polman werd door Wendy geïnterviewd voor de Happy & Health-editie van WENDY. Ze vertelt onder andere over gezondheid, liefde en natuurlijk over handbal! Ben jij net zo gek van handbal als Estavana? Wij mogen 7 x een gesigneerde (door Wendy en Estavana) handbal weggeven uit de fotoshoot! 

De fotoshoot

Het nieuwe magazine staat vol met tips en interviews over een healthy lifestyle. In de fotoshoot met Estavana worden de handballen (die wij mogen weggeven) goed uitgetest. Wendy en Estavana oefenen samen de sprongworp, Estavana laat de bal draaien op haar vinger… Ze zijn goedgekeurd! De handballen zijn klein en dus perfect om met snelheid te gooien. Verder zijn de handballen in verschillende kleuren en bevatten ze natuurlijk een handtekening van de twee sportievelingen.

handbal

WIN!

Wil jij één van de 7 mooie handballen winnen? Ga jij er zelf mee sporten of bewaar je hem met trots in de kast? Reageer onder onze social media-kanalen Facebook en Instagram waarom jij zo’n gesigneerde handbal moet hebben (en like ook even onze social media-kanalen) en wie weet krijg jij zo’n mooie bal opgestuurd.

 

Deel artikel

Lees ook


Gezond Reizen Voeding
18 april 2018

Een jaar door Europa trekken met je gezin


Brein
3 maart 2017

Waarom is zingen goed voor kinderen?


Voeding
6 april 2018

Waarom je meer eet als je moe bent


Doen Gezond Koken Voeding
16 september 2016

Guacamole dag: guacamole recept met een lekker zuurtje


Bewegen Gezond lifestyle
26 augustus 2016

15 dingen die je kunt doen tijdens het warme weer


Gezond Magazine Vrijheid & balans
22 februari 2018

Hoe Happy & Healthy is Ruben Nicolai?

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!