WIN een door Wendy en Estavana gesigneerde handbal!

Handbalster Estavana Polman werd door Wendy geïnterviewd voor de Happy & Health-editie van WENDY. Ze vertelt onder andere over gezondheid, liefde en natuurlijk over handbal! Ben jij net zo gek van handbal als Estavana? Wij mogen 7 x een gesigneerde (door Wendy en Estavana) handbal weggeven uit de fotoshoot! 

De fotoshoot

Het nieuwe magazine staat vol met tips en interviews over een healthy lifestyle. In de fotoshoot met Estavana worden de handballen (die wij mogen weggeven) goed uitgetest. Wendy en Estavana oefenen samen de sprongworp, Estavana laat de bal draaien op haar vinger… Ze zijn goedgekeurd! De handballen zijn klein en dus perfect om met snelheid te gooien. Verder zijn de handballen in verschillende kleuren en bevatten ze natuurlijk een handtekening van de twee sportievelingen.

handbal

WIN!

Wil jij één van de 7 mooie handballen winnen? Ga jij er zelf mee sporten of bewaar je hem met trots in de kast? Reageer onder onze social media-kanalen Facebook en Instagram waarom jij zo’n gesigneerde handbal moet hebben (en like ook even onze social media-kanalen) en wie weet krijg jij zo’n mooie bal opgestuurd.

 

Deel artikel

Ook interessant

Bewegen Gezond
21 mei 2017

Q&A yogadocent Janna: ‘Kun je yoga doen met chronische rugklachten?’

Bewegen Brein Gezond Liefde Stress
12 november 2017

Female Sensual Qigong helpt je uit je hoofd en in je lijf

Gezond Koken Voeding
24 september 2016

Nieuw: No Fairytales bieten- en worteltortilla’s

Advies Gezond
24 september 2016

5 inzichten bij het stoppen met roken

Stress
29 november 2016

Volg online de WENDY workshop Minder stress

Doen Gezond Koken Voeding
2 oktober 2016

Het is Koekjesdag! 3 recepten voor gezonde koekjes

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!