WIN: 5x een gezond pakket van Rude Health

Dit keer hebben we een winactie in de trant van het thema: ‘Happy & Healthy’. We mogen namelijk vijf healthy pakketten van Rude Health weggeven (ter waarde van €50 per stuk). In dit pakket vind je: een beetroot bar, cacao bar, peanut bar, pumkin bar, almond drink, granola, havermout, 3 soorten muesli en het boek Eat Right van Nick Barnard (mede oprichter van Rude Health). 

Rude Health

Bij Rude Health worden alleen ingrediënten gebruikt die je in je eigen keukenkastje zou kunnen vinden – niet kunstmatig en niet geraffineerd. De ingrediënten komen van velden, akkers en boomgaarden en niet uit een laboratorium. Rude Health vindt dat voeding gemaakt moet worden van voeding en niet van verdikkingsmiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen en andere toevoegingen. Het bewijs, dat is de smaak. Met zo’n goede voeding, barst je van de energie. Rude Health is o.a. verkrijgbaar bij Albert Heijn, Marqt, Holland & Barret en diverse natuurwinkels.

Het boek ‘Eat Right’

In dit mooie pakket zit ook het boek Eat Right. Dit boek geeft een moderne kijk op die traditionele benadering van voeding, met meer dan 100 heerlijke en toegankelijke recepten, en volop eenvoudige technieken voor het bereiden van je eigen boter, yoghurt, zuurkool, bouillon, kimchi en meer. Met prachtige fotografie en achtergrondinformatie.

WIN!

Wij mogen vijf van deze gezonde pakketten (t.w.v. €50) weggeven. Like onze pagina en reageer onder onze social media-pagina’s Instagram en Facebook waarom jij dit pakket wilt winnen. Meedoen kan tot dinsdag 6 februari!

Deel artikel

Ook interessant

Gezond Voeding
18 juli 2018

Recept: bruschetta met gegrilde groenten

Advies Body & Mind Gezond
8 april 2016

Een kleine dut geeft je net dat beetje fut!

Advies Gezond Lifestyle
8 augustus 2016

Ook zo'n last van muggen? 7 tips tegen jeuk

Brein Geven & ontvangen Gezond Liefde Relatie Vriendschap
23 december 2017

Waarom geven en delen je een gelukkiger persoon maakt

Stress
9 september 2017

Deze simpele trucs helpen spanning te verlichten

Voeding
30 mei 2018

Heerlijke Griekse couscoussalade!

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!