WIN: 5x een gezond pakket van Rude Health

Dit keer hebben we een winactie in de trant van het thema: ‘Happy & Healthy’. We mogen namelijk vijf healthy pakketten van Rude Health weggeven (ter waarde van €50 per stuk). In dit pakket vind je: een beetroot bar, cacao bar, peanut bar, pumkin bar, almond drink, granola, havermout, 3 soorten muesli en het boek Eat Right van Nick Barnard (mede oprichter van Rude Health). 

Rude Health

Bij Rude Health worden alleen ingrediënten gebruikt die je in je eigen keukenkastje zou kunnen vinden – niet kunstmatig en niet geraffineerd. De ingrediënten komen van velden, akkers en boomgaarden en niet uit een laboratorium. Rude Health vindt dat voeding gemaakt moet worden van voeding en niet van verdikkingsmiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen en andere toevoegingen. Het bewijs, dat is de smaak. Met zo’n goede voeding, barst je van de energie. Rude Health is o.a. verkrijgbaar bij Albert Heijn, Marqt, Holland & Barret en diverse natuurwinkels.

Het boek ‘Eat Right’

In dit mooie pakket zit ook het boek Eat Right. Dit boek geeft een moderne kijk op die traditionele benadering van voeding, met meer dan 100 heerlijke en toegankelijke recepten, en volop eenvoudige technieken voor het bereiden van je eigen boter, yoghurt, zuurkool, bouillon, kimchi en meer. Met prachtige fotografie en achtergrondinformatie.

WIN!

Wij mogen vijf van deze gezonde pakketten (t.w.v. €50) weggeven. Like onze pagina en reageer onder onze social media-pagina’s Instagram en Facebook waarom jij dit pakket wilt winnen. Meedoen kan tot dinsdag 6 februari!

Deel artikel

Ook interessant

Stress
18 december 2016

3 tips voor een fijne kerst zonder stress

Bewegen Gezond
13 november 2018

De Oranje Leeuwinnen plaatsen zich voor het WK

Bewegen
30 maart 2018

Afval opruimen en hardlopen? Plogging it is

Brein Gezond Stress
14 januari 2018

Hoe je pauzes inbouwt in je drukke bestaan

Bewegen Gezond Lifestyle Vrijheid & balans
11 januari 2018

Doe als Wendy, naar buiten, sporten!

Gezond
15 juli 2017

Waarom je vingers rimpelig worden in water?

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!