WIN: 5x een gezond pakket van Rude Health

Dit keer hebben we een winactie in de trant van het thema: ‘Happy & Healthy’. We mogen namelijk vijf healthy pakketten van Rude Health weggeven (ter waarde van €50 per stuk). In dit pakket vind je: een beetroot bar, cacao bar, peanut bar, pumkin bar, almond drink, granola, havermout, 3 soorten muesli en het boek Eat Right van Nick Barnard (mede oprichter van Rude Health). 

Rude Health

Bij Rude Health worden alleen ingrediënten gebruikt die je in je eigen keukenkastje zou kunnen vinden – niet kunstmatig en niet geraffineerd. De ingrediënten komen van velden, akkers en boomgaarden en niet uit een laboratorium. Rude Health vindt dat voeding gemaakt moet worden van voeding en niet van verdikkingsmiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen en andere toevoegingen. Het bewijs, dat is de smaak. Met zo’n goede voeding, barst je van de energie. Rude Health is o.a. verkrijgbaar bij Albert Heijn, Marqt, Holland & Barret en diverse natuurwinkels.

Het boek ‘Eat Right’

In dit mooie pakket zit ook het boek Eat Right. Dit boek geeft een moderne kijk op die traditionele benadering van voeding, met meer dan 100 heerlijke en toegankelijke recepten, en volop eenvoudige technieken voor het bereiden van je eigen boter, yoghurt, zuurkool, bouillon, kimchi en meer. Met prachtige fotografie en achtergrondinformatie.

WIN!

Wij mogen vijf van deze gezonde pakketten (t.w.v. €50) weggeven. Like onze pagina en reageer onder onze social media-pagina’s Instagram en Facebook waarom jij dit pakket wilt winnen. Meedoen kan tot dinsdag 6 februari!

Deel artikel

Lees ook


Doen Gezond Koken Voeding
4 oktober 2016

Koken met aanbiedingen: Smørrebrød met haring


Brein Gezond Lezen
11 oktober 2016

De voordelen van lezen


Advies Body & Mind Brein Gezond
5 juni 2016

Een middagdutje tegen de middagdip


Body & Mind Gezond Video gezond
3 oktober 2016

Stoptober vlog: Corette gaat de uitdaging aan!


Brein Gezond Stress Winactie
18 oktober 2017

5 geheimen van georganiseerd werken + WIN


Beauty Body & Mind Gezond lifestyle
29 oktober 2016

Fijne overgang van herfst naar winter: beautytips uit de ayurveda

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!