Win kaartjes voor de film I Feel Pretty

Gisteren is de film I Feel Pretty in premiėre gegaan met in de hoofdrol Amy Schumer. Een hilarische komedie geregisseerd door Abbey Kohn en Marc Silverstein, o.a. bekend van ‘He’s Just Not That In To You’ en ‘How To Be Single’.Wij mogen 5 x 4 kaartjes weggeven!

I Feel Pretty

Renee de hoofdrolspeelster, gespeeld door Amy Schumer, valt met een harde klap tijdens het sporten van haar fiets. Voor haar val was Renee een onzekere vrouw, maar na de val verdwijnt de doorsnee onopvallende vrouw in een prachtige en zelfverzekerde dame. Althans: ze denkt dat ze een totale transformatie heeft doorstaan maar voor de buitenwereld is ze onveranderd gebleven. Ze ziet er nog steeds hetzelfde uit.

Met de nieuwe versie van zichzelf is Renee vastbesloten om alles uit de kast te trekken. Ze treedt in dienst bij een groot make-up bedrijf, waar ze respect weet te krijgen van haar baas Avery LeClaire (gespeeld door Michelle Williams). Met deze transformatie weet ze Ethan (Rory Scovel) te veroveren. Een man die eigenlijk geen interesse in Renee heeft maar toch onder de indruk raakt van haar eigenheid. Maar wat gebeurt er wanneer ze er achter komt dat haar uiterlijk nooit veranderd is? 

I Feel Pretty is vanaf 3 mei te zien in de bioscoop. 

 

Win

Wil je samen met je vriendinnen naar deze feel good film? Dan hebben we goed nieuws, want wij mogen maar liefst 5 x 4 kaartjes weggeven. Mail naar winactie@wendymultimedia.nl in welke situatie jij een transformatie wilt ondergaan. De actie loopt tot 11 mei.

Deel artikel

Ook interessant

Brein Gezond
22 juli 2017

Hierom klinkt jouw stem anders dan je ‘m zelf hoort…

Body & Mind Brein Gezond
16 oktober 2016

7 snelle tips om direct gelukkiger te worden

Bewegen Gezond
19 november 2017

Marij’s missie: ouderen helpen met stoelyoga

Gezond Voeding
7 februari 2018

Heerlijke zalmsalade

Brein Gezond
22 september 2018

5 tips om je lichaam klaar te maken voor een rustige nacht

Brein Gezond
18 mei 2017

Waar wonen de gelukkigste Nederlanders?

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!