WIN: Sharing platter inclusief wijnfles bij Bistro Berlage Amsterdam!

Elke woensdag geeft WENDY een cadeau weg in samenwerking met een leuk bedrijf. Zomaar, omdat jij ook weleens in het zonnetje mag staan.

Bistro Berlage

In deze nieuwe stijl bistro worden eigentijdse klassiekers voor lunch en diner geserveerd met een Nederlandse touch. Deze aanpak komt ook terug in het elegante interieur waar authentieke, monumentale elementen worden gecombineerd met een moderne uitstraling. Centraal in de zaak staat een grote eilandbar die zich uitstekend leent voor de borrel. Op deze iconische locatie met een rijke geschiedenis is Bistro Berlage klaar voor de toekomst.

Op de menukaart staan onder andere eigentijdse klassiekers met een eigen signatuur die associëren met de rijke geschiedenis van het beursgebouw en haar plaats in Amsterdam. De ingrediënten zijn dagvers en worden met zorg en aandacht bereid. De producten komen van lokale bodem zoals het brood van Bakkerij Mama, de kaas van Fromagerie Kef, vlees van Lindenhoff en Wild van Wild en worsten van Brandt en Levie.

WIN

Onder het mom: ‘Met wie ga jij samen borrelen?’ mogen wij 4 keer een sharing platter inclusief wijnfles weggeven van Bistro Berlage. Laat in de comments weten met wie jij wilt borrelen en volg ons op Facebook of op Instagram. Meedoen kan tot 6 juni.

Deel artikel

Ook interessant

Brein
13 februari 2017

Niks doen en eten voor geluk

Bewegen Gezond
24 juli 2017

Waarom veel zitten zo slecht voor je is…

Bewegen Body & Mind Gezond Video gezond
10 augustus 2016

Beginnen met yoga was nog nooit zo makkelijk

Gezond Voeding
17 juli 2017

7x hoe overleef ik restaurants op vakantie, zonder kilo’s aan te komen? Mark Tuitert tipt…

Bewegen Gezond
31 oktober 2017

Meer mannen op de yogamat

Doen Gezond Koken Voeding
2 oktober 2016

Het is Koekjesdag! 3 recepten voor gezonde koekjes

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!