WINACTIE: 15 x Sexy, but tired. But sexy! Het boek van Jamie Li over carrière, mode, beauty, sex en kids

Jamie Li is beauty- en moderedacteur, maar vooral bekend van haar wekelijkse vlogs, waarin ze een hilarisch en schaamteloos eerlijk kijkje geeft in haar hectische leven als moeder, zakenvrouw, vlogster en stijlexpert.

Het boek over alle ballen hoog houden en een sexy leven leiden

Hoe hou je je relatie spicy? Hoe verberg je een buikje of een bibs vol cellulite? Waarom is het hartstikke onverstandig om ‘nudes’ te ‘senden’ en het tóch doen? Dan die andere nudes: welke lipstick en waarom? Hoe overleef je een netwerkborrel waar je niemand kent? Hoe red je Humberto Tan op je eerste werkdag? Of: hoe kom je uiterst stijlvol je zwangerschap door en tik je gelakt en gewaxt die bevalling af? En als je ze eenmaal hebt, die kids, wat trek je ze dan aan? Hoe föhn je je haar en bel je je moeder (tegelijk)? Hoe te sjansen, ondanks chronisch slaaptekort?

In Sexy, but tired. But sexy. geeft Jamie antwoord op bovenstaande vragen!

Carrière, mode, beauty, sex en kids: Jamie zegt niet wat je móét doen (hoewel, soms…), maar kan je wel vertellen hoe zij het doet. Met humor en alle nodige juicy details van dien. Oppervlakkig? Yes, but no… Want achter goed geföhnd haar, een dansje in de club, een snorvrije bovenlip en sexy designerschoeisel aan de voeten, schuilt heus een diepere laag.

sexy but tired but sexy

Wil jij winnen?

Reageer dan snel onder onze Facebook– en/of Instagram post, en laat ons weten waarom jij een sexy leven wilt leiden. Wij geven maar liefst 15 boeken weg! Wees er op tijd bij want je kunt meedoen tot dinsdag 7 augustus 2018.

Deel artikel

Ook interessant

Gezond Vrijheid & balans
30 juni 2018

Happy & healthy: Overnight oats

Gezond Liefde Opvoeding
10 november 2017

Dag van de Mantelzorg: Vera heeft een zorgintensieve dochter (5)

Bewegen Gezond
10 januari 2017

Zo vind je de perfecte hardloopschoenen

Doen Gezond Koken Voeding
2 oktober 2016

Het is Koekjesdag! 3 recepten voor gezonde koekjes

Bewegen Gezond
1 juni 2017

Wat is beter: ’s ochtends of ’s avonds trainen?

Bewegen Gezond Goed nieuws
20 juni 2016

Internationale Yoga Dag 2016!

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!