WINACTIE! 30x een Dopper!

Genoeg water drinken op een dag is heel belangrijk! En ook niet onbelangrijk, je kunt beter een Dopper hebben dan een plastic flesje …Schermafbeelding 2016-07-04 om 15.33.39

Daarom geven wij maar liefst 30 keer een paarse Dopper weg, t.w.v. €12,50!

Dopper

Veel mensen drinken water uit een plastic flesje. In het plastic zitten chemicaliën die loskomen wanneer je dit te lang blijft doen uit hetzelfde flesje. Ook is het moeilijk om het flesje schoon te maken en dit zorgt weer voor bacteriën. Ook zorgt het weggooien van het vele plastic voor een enorme afvalstroom in de oceanen, ook wel de ‘plastic soep’ genoemd. De Dopper gaat deze nadelen tegen! Het heeft een herbruikbaar schoon design zonder toxische stoffen, en zorgt daarmee gelijk voor een vermindering van deze milieuproblematiek. Daarnaast stimuleert Dopper het gebruik van kraanwater als goedkoop en minder milieubelastend alternatief voor mineraalwater. En het is ook nog eens makkelijk schoon te maken! Onnodig om te vermelden is natuurlijk dat jij met deze Dopper waterfles ook nog eens karmapunten spaart. Want wist je al dat je met de aankoop van een Dopper Original direct bijdraagt aan de water- en sanitatieprojecten van goed doel Simavi in Nepal?

Maatschappelijk en fysiek gezond dus!

Deze actie is niet langer geldig. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd.

Op deze actie zijn onze actievoorwaarden van toepassing.

 

Bron / beeld: Dopper

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!