WINACTIE: Spinvis geeft weg!

Omdat geven gelukkig maakt, kun je in iedere WENDY kans maken op een bijzonder cadeau.  Vorige keer gaf schrijver Tommy Wieringa het stokje door aan zanger Erik de Jong, oftewel: Spinvis. Laatstgenoemde geeft zijn banjoline weg!

 

 

Spinvis vertelt: ‘Iets krijgen is leuk, maar iets moois kunnen geven, vind ik pas echt een cadeau. Deze oude banjoline, een kruising tussen een banjo en een mandoline, staat symbool voor het toeval: ik heb hem niet bewust gekocht, maar kreeg hem via een erfenis. Dat is met alles in het leven: het gebeurt. Je moet de dingen nemen zoals ze zijn. Deze banjoline is voor iemand die dat begrijpt én waardeert.’

 

Schrijven

‘Zo maak ik ook mijn muziek: ik ben van plan iets te schrijven over een schaap of olifant, maar eindig met een liedje over een wesp of appeltaart. Dat gebeurt terwijl ik bezig ben. Ik maak een foutje of sla een verkeerd akkoord aan, waardoor ik ineens denk: hé, maar dát is te gek! Dat toeval gooit direct nieuwe deuren en ramen open.’

 

Geluk

‘Voor mij is geluk dat wat er nog niet is, daar waar je naartoe wilt. Ik sta elke ochtend op met de gedachte: dát ga ik doen vandaag, ik ben een man met een plan! En als ik dan op weg naar dat plan verdwaal en ergens anders beland … is dat vaak nog mooier.’

 

Winnen

Wil je kans maken op deze bijzondere banjoline? Like dan onze Facebookpagina en stuur een mailtje naar winactie@wendymultimedia o.v.v. ‘winactie Spinvis’ en laat weten waarom deze banjoline niet in jouw muziekcollectie (of die van iemand anders) mag ontbreken. Meedoen kan tot en met 19 mei 2016. Op 20 mei 2016 maken we de winnaar bekend.

 

Op deze actie zijn onze actievoorwaarden van toepassing.

Tekst: Kim Hopmans

Deel artikel

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!