WIN 10x een Blanco Book!

Vind jij het ook zo handig om op je whiteboard te schrijven? Met de Blanco Book kan je net zoals op een whiteboard dingen schrijven en later weer uitgummen! Maar let op: met de Blanco-app blijven de notities bestaan. WENDY mag 10 van deze exemplaren weggeven:

Eindeloos schrijven

Blanco is een notitieboek om aantekeningen en schetsen te maken. Het mooie van Blanco is dat je eindeloos kunt schrijven, vegen en herschrijven, net als een whiteboard op zakformaat. Samen met het Blanco-boek ontvang je een speciale marker, een veegkaart en de Blanco-app. Met de Blanco-app kun je al je notities en schetsen digitaliseren, archiveren en delen. Het is de eindeloze notebook.

blanco book

De pagina’s

Het boek bevat 56 pagina’s. De eerste 26 zijn leeg, 20 zijn gevoerd en 10 pagina’s hebben 5 mm vakjes. Op deze manier kun je eindeloos schetsen, schrijven en berekenen. Binnenin vind je ook de veegkaart en de Blanco-marker.

WIN

Lijkt jou deze Blanco Book fantastisch om mee te nemen naar je werk, studie of misschien gewoon voor thuis? WENDY mag 10 exemplaren weggeven (ter waarde van €29.95)! Reageer onder de berichten van onze social media-pagina’s waar je de Blanco Book voor gaat gebruiken en like natuurlijk even onze social media-kanalen. Wie weet krijg jij binnenkort zo’n fantastische notebook opgestuurd!

Deel artikel

Lees ook


Geven & ontvangen Magazine Voeding
21 mei 2018

Uit je ‘tuin’ zo op je bord


Bewegen Gezond Voeding
23 november 2017

Een yogales met een glas wijn in je hand? Het bestaat!


Advies Body & Mind Gezond Video gezond
3 september 2016

3x yoga-oefeningen tegen rugpijn


Brein Gezond
17 maart 2017

Echt waar: vrouwen hebben meer slaap nodig dan mannen


Gezond
9 maart 2017

Vraag & antwoord healthcoach Laura Pels: Wat kost een personal trainer?


Brein Gezond Goed nieuws
19 april 2016

Creatief met je sarcasme!

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!