Winnen: 5x een anti-griep maaltijdbox van Marley Spoon t.w.v. €50,-

Het griepseizoen is begonnen. Geen paniek, want wij helpen je erdoorheen! Wij mogen namelijk 5 keer een anti-griep maaltijdbox van Marley Spoon weggeven. Deze maaltijdbox bevat gerechten met ingrediënten die je immuunsysteem een boost geven. Hiermee worden mensen bewuster van de kracht van voeding en het positieve effect dat het kan hebben op je gezondheid.

In de maaltijdbox…

Elke week in november staan er minstens twee anti-griep recepten op het wekelijks wisselende menu van Marley Spoon. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een buddha quinoa bowl met daarin de weerstand-boosters quinoa, knoflook en gember; of een linzen-pompoensoep met de griep bestrijders kurkuma, limoen, koriander en chili. Andere weerstandsverhogende ingrediënten in de anti-griep gerechten zijn allerlei soorten gezonde groenten. Bijvoorbeeld: ui, munt, basilicum, rozemarijn, peterselie, tijm, mosterd(zaad), peulvruchten, noten, zaden en zoete aardappel.

Maaltijdbox

Win!

Reageer in de comments op onze sociale media-kanalen Instagram en Facebook waarom jij deze maaltijdbox t.w.v. €50,- euro nodig hebt. Je kunt natuurlijk ook iemand taggen die deze box nu wel kunt gebruiken… Succes!

Deel artikel

Ook interessant

Bewegen
6 mei 2017

5x yoga-oefeningen voor betere seks

Doen Gezond Koken Voeding
24 mei 2016

Gevulde omelet met rookworst, tuinbonen en tuinkers

Brein
21 december 2016

Als december niet helemaal jouw maand is

Advies Body & Mind Gezond Lifestyle Voeding
6 november 2016

5 tips om weer gezond te eten na een 'ongezond' weekend

Gezond Voeding
7 februari 2018

Heerlijke zalmsalade

Gezond Stress
11 september 2018

Start jouw dag met plezier: 5 tips voor tijd besparen in de ochtend

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!