Winnen: Food Talk, hét kookboek van Kim Feenstra en Bénine Bijleveld

Vandaag lanceerde ‘onze’ Kim Feenstra samen met vriendin en foodblogger Bénine Bijleveld het kookboek Food Talk. Want de twee vriendinnen hebben een gezamenlijke passie: eten!

En dat doen ze beide glutenvrij. Voor Bénine een must, vanwege haar glutenintolerantie. Kim kiest bewust voor een glutenvrij leven, omdat ze zich hier stukken beter bij voelt.

Glutenvrij koken

Van heerlijke salades tot de beste zoetigheden… de vriendinnen geven ons met het boek een kijkje in hun glutenvrije leven. De lekkere recepten komen van Bénine, de verhalen en prachtige foto’s van Kim. De recepten zijn dan wel glutenvrij, maar niet per definitie gezond of slank vertelt Kim. “Echt gerechten die wij lekker vinden! Hamburgers, chocolademousse, tiramisu… Maar ook heerlijke salades, soepen of zelfs rendang!”

Maar Food Talk is ook gewoon leuk om te lezen, zegt Kim. “Met persoonlijke verhalen van ons. Wel vaak over eten, maar dat is wat wij nu eenmaal het liefste doen”, grapt de fotografe. “Wij zijn er echt heel trots op dat het een mooi, leuk en gezellig boek is geworden!”

Recept

Kun je niet wachten om zelf de keuken in te duiken? Morgen delen we één van de heerlijke recepten uit het boek op wendyonline.nl!

Winnen!

Ook mogen wij mogen 10 exemplaren van Food Talk verloten onder onze lezeressen! Vertel ons wat jouw favoriete (glutenvrije) recept is en mail naar winactie@wendymultimedia.nl o.v.v. Food Talk. Vergeet niet je adresgegevens te mailen!*

* Deze actie loopt tot 14 juni. Op deze prijsvraag zijn onze voorwaarden van toepassing.

Kim Feenstra is model, maar heeft mede dankzij haar deelname aan het RTL programma Het Perfecte Plaatje haar passie voor fotografie ontdekt en staat niet alleen voor, maar nu steeds vaker ook achter de camera. Zo ook voor WENDY. Bénine Bijleveld is oprichtster van BeninesKitchen.com, een succesvol online platform over glutenvrij eten. 

Deel artikel

Ook leuk


Bewegen Gezond Goed nieuws
15 juni 2016

Sporten hoeft maar één minuut te duren!


Brein Gezond Voeding
29 november 2016

7x effectieve tips om van je honger af te komen


Gezond Voeding
9 december 2016

Waarom thee drinken goed voor je is


Brein
11 januari 2017

Weg met het taboe rondom depressie


Brein
19 januari 2017

De 10 mooiste uitspraken van Michelle Obama


Apps & Tech Brein Gezond lifestyle
11 juni 2016

Lekker zen: 3x mediteren via een app

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!