Winnen: kaarten voor bijzondere Boekenweek-party

winnen kaarten boekenweek partyVerboden vruchten: al datgene waar we naar verlangen, maar niet mogen hebben. Dit is het thema van de Boekenweek die binnenkort weer plaatsvindt. Janneke Siebelink die elke week schrijft voor onze boekenrubriek Leesfeest organiseert een bijzondere boekenweek-party waarbij schrijvers als Herman Koch en Connie Palmen aanwezig zijn. Jij kunt ze in levende lijve ontmoeten, want WENDY online mag maar liefst 25 x 2 kaarten weggeven!

Event

Om alvast een voorproefje te geven op de Boekenweek, organiseert bol.com op vrijdag 17 maart een event ergens op een bijzondere locatie in Utrecht. En het belooft een zeer speciale gelegenheid te worden. Hoewel het programma nog volop in ontwikkeling is, kunnen we je alvast verklappen dat je wordt getrakteerd op interviews met Herman Koch, de auteur van het Boekenweekgeschenk van dit jaar, Connie Palmen, de auteur van het Boekenweekessay en met Tommy Wieringa.

Daarnaast zal de dichteres Ellen Deckwitz gedichten voordragen over de liefde en alles wat daarmee samenhangt. Over de andere bijzondere activiteiten zal later meer bekend worden gemaakt. En natuurlijk zijn er tongstrelende hapjes en drankjes, want de liefde gaat immers…

Winnen

Wil jij een kaartje voor jou en je geliefde winnen? Wij mogen 25x 2 kaarten weggeven voor dit event. Mail naar winactie@wendymultimedia.nl o.v.v. Boekenweek en vergeet niet je adresgegevens te vermelden.

Deze actie is geldig tot vrijdag 10 maart. Op deze prijsvraag gelden onze voorwaarden.

Janneke Siebelink, Hoofdredacteur van lees.bol.com, kijkt uit naar jullie komst!

Beeld: bol.com

Deel artikel

Lees ook


Apps & Tech Bewegen Gezond lifestyle
6 september 2016

3 apps om fitter te worden


Stress
18 december 2016

3 tips voor een fijne kerst zonder stress


Liefde Magazine Voeding
17 december 2017

Miljuschka temt het monster kerstdinerstress


Gezond Voeding
27 september 2016

Koken met aanbiedingen: Homemade chocoladeroomijsjes


Stress
16 januari 2015

Sociale media zorgen niet voor meer stress


Gezond Stress
17 november 2017

Met deze tips ervaar je minder stress

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!