Winnen: kaarten voor bijzondere Boekenweek-party

winnen kaarten boekenweek partyVerboden vruchten: al datgene waar we naar verlangen, maar niet mogen hebben. Dit is het thema van de Boekenweek die binnenkort weer plaatsvindt. Janneke Siebelink die elke week schrijft voor onze boekenrubriek Leesfeest organiseert een bijzondere boekenweek-party waarbij schrijvers als Herman Koch en Connie Palmen aanwezig zijn. Jij kunt ze in levende lijve ontmoeten, want WENDY online mag maar liefst 25 x 2 kaarten weggeven!

Event

Om alvast een voorproefje te geven op de Boekenweek, organiseert bol.com op vrijdag 17 maart een event ergens op een bijzondere locatie in Utrecht. En het belooft een zeer speciale gelegenheid te worden. Hoewel het programma nog volop in ontwikkeling is, kunnen we je alvast verklappen dat je wordt getrakteerd op interviews met Herman Koch, de auteur van het Boekenweekgeschenk van dit jaar, Connie Palmen, de auteur van het Boekenweekessay en met Tommy Wieringa.

Daarnaast zal de dichteres Ellen Deckwitz gedichten voordragen over de liefde en alles wat daarmee samenhangt. Over de andere bijzondere activiteiten zal later meer bekend worden gemaakt. En natuurlijk zijn er tongstrelende hapjes en drankjes, want de liefde gaat immers…

Winnen

Wil jij een kaartje voor jou en je geliefde winnen? Wij mogen 25x 2 kaarten weggeven voor dit event. Mail naar winactie@wendymultimedia.nl o.v.v. Boekenweek en vergeet niet je adresgegevens te vermelden.

Deze actie is geldig tot vrijdag 10 maart. Op deze prijsvraag gelden onze voorwaarden.

Janneke Siebelink, Hoofdredacteur van lees.bol.com, kijkt uit naar jullie komst!

Beeld: bol.com

Deel artikel

Lees ook


Gezond
22 april 2018

Robot helpt bij slaapproblemen


Voeding
7 juli 2017

In 2 stappen een lekkere ontbijt smoothie van Rens Kroes


Gezond Stress Voeding
16 november 2016

Voorkom stress met gezonde voeding


Achter de schermen Brein Gezond Magazine Wendy
1 juli 2016

In balans met WENDY#7


Gezond
6 april 2017

Het is weer de tijd van het jaar: kijk uit voor teken


Gezond Goed nieuws
13 april 2018

Vies eten en verspilling is verleden tijd bij ziekenhuis Ede: ziekenhuisvoedselrevolutie

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!