Winnen: kaarten voor de film Voor elkaar gemaakt

voor elkaar gemaakt

Zin in een lekkere romcom? En dan ook met prachtige rollen van onder anderen Loes Haverkort en Beau van Erven Dorens die je deze week in de nieuwe WENDY kunt bewonderen? Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op kaarten voor de heerlijk romantische en hilarische film Voor elkaar gemaakt!

Waar gaat de film over?

Felix geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan; hij is gelukkig met een leven zonder vaste relatie en kinderen. Totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Als Felix daar bijkomt, krijgt hij tot zijn schrik de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal zijn. Nu het stichten van een gezin opeens geen keuze meer is, maakt zijn happy single gevoel plotseling plaats voor een groeiende kinderwens. Zijn prettig gestoorde broer Jelle ontdekt dat een eerdere donatie van Felix aan de spermabank goed terecht is gekomen: bij de eicel van TV-presentatrice Jip. Vanaf dat moment zet Felix alles op alles om de vader te worden van het enige kind dat hij ooit zal kunnen hebben. Of Jip nu een vriend heeft of niet…

Voor elkaar gemaakt is vanaf 20 april in de Nederlandse bioscopen te zien.

Winnen

Wij mogen 10 x 2 kaarten weggeven. Wil je kans maken op twee kaarten voor de film Voor elkaar gemaakt? Win & like de actie op onze Facebook-pagina.

De actie loopt tot 20 april 2017. Op deze prijsvraag gelden onze voorwaarden.

Beau en Loes in de nieuwe WENDY

voor elkaar gemaakt beau van erven dorens

Vanaf donderdag 13 april ligt de nieuwe WENDY in de winkel! Daarin kun je onder andere een uitgebreid interview met Beau van Erven Dorens lezen en zie je Loes Haverkort in een supersexy fotoreportage.

Deel artikel

Lees ook


Gezond Stress
17 september 2017

Top 5 lichamelijke gevolgen van stress


Advies Gezond
13 april 2016

43 minuten rennen voor een kwart pizza?


Brein Relatie Stress
18 oktober 2017

#MeToo is trending: dit moet je doen bij seksuele intimidatie


Bewegen Gezond
2 augustus 2017

5 redenen om aan deze yogatrend te doen: barre


Gezond
6 februari 2017

Mark Tuitert: ‘Zo houd je goede voornemens vol!’


Advies Bewegen Body & Mind Gezond
6 oktober 2016

Thuis sporten: 5 sporten die je thuis kunt doen

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!