Winnen: overnachting in Luxury Wellness Suite Amsterdam

Heb je een pauze nodig van de gejaagdheid van het dagelijks leven? Of je nu op zoek bent naar rust of een romantisch weekendje weg, in dit privérustoord vindt je pure ontspanning. Boost Amsterdam biedt energie, vrijheid, inspiratie en positiviteit. Maak kennis met de gastvrouw, raak geïnspireerd en ervaar de positieve ‘boost’ van jouw persoonlijke en unieke verblijf op de luxe Bed & Breakfast boot bij Boost Amsterdam zelf! 

Het vrije leven op het water in de bruisende karakteristieke stad Amsterdam is als een droom. Overnachten in deze luxe boot is werkelijk een unieke, rustgevende en positieve ervaring.

Verblijf op het KNSM-eiland

Het verblijf op dit eiland biedt de perfecte combinatie van rust, karakter en levendigheid van de stad. Binnen slechts 15 minuten fietsen bevind je je van de rustgevende Boat & Breakfast op de Dam, in het centrum van Amsterdam.

Vermaak je elk moment van je verblijf

In deze geweldige stad is er altijd wat te doen, of je hier nu woont, werkt of op bezoek komt. Denk bijvoorbeeld aan De Dam. Dit ligt in het hart van Amsterdam. Of de A’dam Toren: een bijna honderd meter hoge toren aan de overkant van het IJ en nog veel meer. Beleef Amsterdam!

Winactie: slapen aan het water!

Zou jij nou ook graag op de meest mooie plekken aan het water willen slapen? We geven tien keer een verblijf weg op een van deze leuke locaties waarvan Boost Amsterdam er één is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel artikel

Ook interessant

Gezond Voeding
10 november 2016

Voeding met Viv: eetdagboek van Ellen Hoog

Advies Body & Mind Gezond
8 april 2016

Een kleine dut geeft je net dat beetje fut!

Doen Gezond Koken Voeding
7 april 2016

Hapje zeewier? Lekker! (en gezond!)

Gezond Voeding
11 oktober 2017

Recept: supergezonde granola

Brein Gezond Liefde Opvoeding Stress
27 januari 2018

Kinder- en jongerencoach José over positief denken: rode en groene gedachten

Bewegen Gezond
28 juni 2017

3 tips om het sporten vol te houden

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!