Winnen op woensdag: JW Wallets

Heb jij ook zo vaak last van een lege telefoon aan het einde van je dag? Dat is verleden tijd dankzij de JW Wallets! Deze 3-in-1 portemonnees, clutches en schoudertasjes met ingebouwde powerbank nemen voor altijd de ergernis van een lege batterij weg. En dit terwijl je een echt fashion-item aan je zijde hebt! Dit heeft iedereen nodig toch?

JW Wallets is een Nederlands merk en staat bekend om zijn fashion-items met ingebouwde powerbanks. De 3-in-1 portemonnees, clutches en schoudertasjes met ingebouwde powerbank zijn er in 10 verschillende kleuren en de powerbank pasjeshouders in 3 kleuren. Allemaal te verkrijgen op www.jwwallets.com. Dankzij JW Wallets heb je nu nooit meer een lege telefoon en dat terwijl je ook nog een echt fashion-item aan je zijde hebt! Hoe werkt dit dan? Je verbindt je mobiel met de fast-charge kabel. Druk op de power-button en kies zelf of je je mobiel wil opladen of gebruiken. Naast de power-button kan je door de 4-leds indicatie zien hoe vol de powerbank is.

WIN:

Wij mogen niet één, niet twee, maar maar liefst drie JW Wallets weggeven aan onze volgers! Volg @jwwallets en @wendyonlinenl op Instagram of  Facebook en laat weten waarom jij moet winnen! Wie weet win jij wel een van de drie JW Wallets!

 

Deel artikel

Lees ook


Gezond
6 februari 2017

Mark Tuitert: ‘Zo houd je goede voornemens vol!’


Bewegen
19 februari 2017

Simpel en effectief: touwtjespringen als workout


Advies Body & Mind Gezond lifestyle Voeding
6 november 2016

5 tips om weer gezond te eten na een 'ongezond' weekend


Geven & ontvangen Gezond Goed nieuws Magazine
19 juni 2016

Dankbaarheid voor een fijne nachtrust


Body & Mind Brein Geven & ontvangen Gezond Magazine
11 november 2016

Zo kun je beïnvloeden hoe anderen je zien


Brein Gezond Voeding
13 september 2017

De positieve effecten van chocolade

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!