Winnen op woensdag: JW Wallets

Heb jij ook zo vaak last van een lege telefoon aan het einde van je dag? Dat is verleden tijd dankzij de JW Wallets! Deze 3-in-1 portemonnees, clutches en schoudertasjes met ingebouwde powerbank nemen voor altijd de ergernis van een lege batterij weg. En dit terwijl je een echt fashion-item aan je zijde hebt! Dit heeft iedereen nodig toch?

JW Wallets is een Nederlands merk en staat bekend om zijn fashion-items met ingebouwde powerbanks. De 3-in-1 portemonnees, clutches en schoudertasjes met ingebouwde powerbank zijn er in 10 verschillende kleuren en de powerbank pasjeshouders in 3 kleuren. Allemaal te verkrijgen op www.jwwallets.com. Dankzij JW Wallets heb je nu nooit meer een lege telefoon en dat terwijl je ook nog een echt fashion-item aan je zijde hebt! Hoe werkt dit dan? Je verbindt je mobiel met de fast-charge kabel. Druk op de power-button en kies zelf of je je mobiel wil opladen of gebruiken. Naast de power-button kan je door de 4-leds indicatie zien hoe vol de powerbank is.

WIN:

Wij mogen niet één, niet twee, maar maar liefst drie JW Wallets weggeven aan onze volgers! Volg @jwwallets en @wendyonlinenl op Instagram of  Facebook en laat weten waarom jij moet winnen! Wie weet win jij wel een van de drie JW Wallets!

 

Deel artikel

Lees ook


Brein Gezond
22 juli 2017

Hierom klinkt jouw stem anders dan je ‘m zelf hoort…


Gezond Voeding
7 februari 2018

Heerlijke zalmsalade


Doen Gezond Koken Voeding
26 juli 2016

Koken met aanbiedingen: broodje vegaburger met courgette en mozzarella


Voeding
3 april 2018

Chicken breast


Gezond Goed nieuws Voeding
16 juli 2016

Groente en fruit maken gelukkig


Gezond
24 november 2016

Wat je slaappatroon zegt over je persoonlijkheid

Nu in de winkel

Shop de cadeautjes!